Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Οι καλύτερες αντρικές κολόνιες για τον χειμώνα

Ελλάδα 0:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι καλύτερες αντρικές κολόνιες για τον χειμώνα

Men + Speed

Οι καλύτερες αντρικές κολόνιες για τον χειμώνα

Men + Speed

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και αν δεν έχετε ήδη αγοράσει το καινούρια σας χειμωνιάτικο άρωμα, παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα για φέτος. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Odin 12

12-lacha-odin-640

Ένα άρωμα με νότες από γιασεμί, βρύα, μαύρο πιπέρι, μοσχοκάρυδο που όταν έρθουν σε επαφή με δέρμα δημιουργούν μια ζεστή και γλυκόπικρη αίσθηση. Έχει μια αρκετά δυνατή μυρωδιά.

Advertisement
Advertisement

Tobacco Vanille by Tom Ford

Tobacco Vanille by Tom Ford-640

Στο συγκεκριμένο άρωμα είναι πιο έντονη η αίσθηση του καπνού και της βανίλιας και λιγότερο του βατόμουρου, του γλυκάνισου, του κόλιανδρου, του θυμαριού, του τζίντζερ και του γιασεμιού. Είναι σαν βυθίζεσαι σε φρέσκο κι αρωματικό καπνό πίπας. Είναι μια πολύ εκλεπτυσμένη, αρρενωπή με πλούσιο άρωμα κολόνια, η οποία κρατάει για πολύ ώρα.

Advertisement

Mercedes Benz Le Parfum

Mercedes Benz Le Parfum-640

Advertisement

Η Mercedes Benz Le Parfum βρίσκεται σε καφέ γυάλινο φιαλίδιο. Ένας ενδιαφέρον συνδυασμός από περγαμόντο και ροζ πιπέρι, αλλά και φύλλα βιολέτας, γάλβανο και σαφράν. Η βάση του αρώματος αυτού είναι Prisma πατσουλί, βέτιβερ, ουντ και κεχριμπάρι. Θεωρείται ένα πολυτελές και μοντέρνο ανδρικό άρωμα.

John Varvatos Dark Rebel

John Varvatos Dark Rebel-640

Advertisement

Είναι ιδανικό για τον κρύο καιρό. Το John Varvatos Dark Rebel είναι ένα υπέροχο μείγμα από ξυλώδη αρώματα, ρούμι Τζαμάικας και βανίλια. Είναι δυναμικό, πικάντικο, πλούσιο σε μυρωδιά και εντελώς… σκοτεινό, όπως δηλώνει και το όνομά του. Αν είστε λάτρεις των μεγάλων αρωμάτων από τη δεκαετία του ’80, τότε θα το λατρέψετε.

Dior-Sauvage

sauvage-dior-640

Η Dior αυτή περιέχει πικάντικες νότες από περγαμόντο, μαύρο πιπέρι και ένα αλμυρό ambroxan, κάνοντάς τη φρέσκια και άγρια. Ίσως στην αρχή σας φαίνεται λίγο παραπάνω γλυκιά, αλλά μετά από λίγη ώρα δεν θα ξεκολλάτε. Αφήνει μια γλυκιά και πικάντικη αίσθηση. Μπορεί να γίνει το καθημερινό σας άρωμα για φέτος το χειμώνα.

Polo Red Intense-Ralph Lauren

Polo-Red-Intense-Ralph-Lauren-640

Λανσαρίστηκε φέτος και είναι εμπνευσμένη από την αδρεναλίνη των γρήγορων αυτοκινήτων. Ένα… αφέψημα των μπαχαρικών και των καβουρδισμένων κόκκων, ενώ το γκρέιπφρουτ, το κράνμπερι και το πορτοκάλι συμβάλλουν περαιτέρω στην εθιστική φύση του αρώματος. Είναι για όσους αγαπούν το ξύλο κέδρου και την εσπεριδοειδή αίσθηση των αρωμάτων.

Spicebomb by Viktor & Rolf

Spicebomb by Viktor & Rolf-640

Ένα πολύ αρρενωπό άρωμα για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Έχει την αίσθηση του ξύλου και ταυτόχρονα είναι και πικάντικο. Οι νότες κορυφής είναι το περγαμόντο, το γκρέιπφρουτ και το ροζ πιπέρι. Περιέχει επίσης σαφράν, κανέλα και πάπρικα. Αποτελεί μία από τις κορυφαίες σε πώλησης κολόνιες για τους άνδρες για το φετινό χειμώνα.

BENJOIN BONHÈME by Diptyque

BENJOIN BONHÈME BY DIPTYQUE-640

Ένα ξυλώδες άρωμα και ίσως λίγο πιο εκκεντρικό. Έχει βενζόη που είναι μία ρητίνη που παίρνουμε από το φλοιό του δέντρου Styrax. Το άρωμα συμπληρώνεται με συστατικά, όπως το σανταλόξυλο και το πατσουλί.