Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Αγνώριστη με άλλο μαλλί…

Ελλάδα 5:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγνώριστη με άλλο μαλλί…

Men + Speed

Αγνώριστη με άλλο μαλλί…

Men + Speed

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1991 όταν ήταν 16 ετών στην τηλεόραση και ένα χρόνο μετά την είδαμε και στον κινηματογράφο. Αποτελεί κλασική φιγούρα πλέον στον κινηματογράφος και όλοι ξέρουμε την… Penelope Cruz.

Advertisement
Advertisement

Είναι κάποιες γυναίκες που δεν θέλουμε ποτέ να τις δούμε με άλλο χρώμα στα μαλλιά πέρα από το καστανό. Σε αυτή τη λίστα ανήκουν celebrities όπως η Monica Bellucci, η Rachel Weisz και η Penelope Cruz. Ο λόγος είναι φυσικά πως δείχνουν πανέμορφες, πιο θηλυκές και σέξι με σκούρα μαλλιά να τονίζουν τα σαγηνευτικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Να που όμως η τελευταία αποφάσισε να δει πώς θα ήταν ξανθιά και εμείς τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως δεν έγινε στην πραγματικότητα ξανθιά, αφού πρόκειται για περούκα, την οποία φοράει για τις ανάγκες του ρόλου της ως Donatella Versace. Η ηθοποιός ενσαρκώνει την σχεδιάστρια στη νέα σεζόν του American Crime Story, η οποία ασχολείται με την δολοφονία του Gianni Versace το 1997.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες και επιτέλους κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της διάσημης πρωταγωνίστριάς του. Εμείς πάντως –αν και δεν μας αρέσει η Penelope ξανθιά- περιμένουμε με αγωνία να δούμε τη σειρά.

Advertisement
Advertisement

pnelope-cruz-a640 pnelope-cruz-b640

pnelope-cruz-c640