Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Αυτοκίνητα… τατουάζ!

Ελλάδα 16:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτοκίνητα… τατουάζ!

Men + Speed

Αυτοκίνητα… τατουάζ!

Men + Speed

Tα τελευταία χρόνια, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να κάνουν ένα τατουάζ στο σώμα τους που συνήθως συμβολίζει κάτι συγκεκριμένο για τον καθένα. Οι περισσότεροι που αποφασίζουν να κάνουν τατουάζ, ζωγραφίζουν στο σώμα τους κάτι που αγαπούν, είτε αυτό είναι κάποια φράση- μότο, είτε κάποια λέξη-λέξεις, είτε κάποιο σχέδιο. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν πολλοί που είναι λάτρεις του αυτοκινήτου και έχουν επιλέξει να κάνουν τατουάζ κάτι σχετικό με οχήματα. Θα δείτε παρακάτω διάφορα τατουάζ σχετικά με το αυτοκίνητο, άλλα μπορεί να σας αρέσουν, άλλα να σας ξαφνιάσουν και άλλα θα απωθήσουν.

Από τα πιο δημοφιλή σημεία για ένα τατουάζ αυτοκίνητο είναι το αντιβράχιο. Το σχήμα και το μήκος από τον αγκώνα έως τον καρπό ταιριάζει απόλυτα για να ζωγραφίσεις ένα αυτοκίνητο.
tatto-car-i640

Εδώ είναι ένας τύπος που αγαπά τα αυτοκίνητα τόσο πολύ που δεν περιορίστηκε σε ένα απλό ή μικρό σχέδιο. Η πλάτη του είναι γεμάτη με σχέδια που αφορούν αυτοκίνητα.
tatto-car-h640

Advertisement
Advertisement

Μία από τις πιο έξυπνες ιδέες τατουάζ τα τελευταία χρόνια είναι το ψεύτικο X-ray που αποσκοπεί να δείχνει τους μυς και τα οστά κάποιου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αρκετά περίεργο. Αυτός ο τύπος έχει επιλέξει να κάνει ένα τατουάζ που να δείχνει ότι έχει φύγει το δέρμα του και έτσι να αποκαλύπτεται ένα στροφόμετρο.
tatto-car-j640

Συχνά, θα δούμε πολλούς να φορούν T-shirt με το λογότυπο μίας διάσημης αυτοκινητοβιομηχανίας. Ωστόσο, εάν είστε τόσο τρελαμένοι όσο αυτός  που βλέπουμε στη φωτογραφία, μπορείτε να το κάνετε και ταττού και να μην περιοριστείτε απλά σε στάμπα σε ένα μπλουζάκι.
tatto-car-c640

Άλλο περίεργο τατουάζ είναι αυτό της παρακάτω φωτογραφίας, όπου το σχέδιο που επέλεξε να αποτυπώσει πάνω στο σώμα του είναι μία παλιά οικογενειακή φωτογραφία, η οποία απεικονίζει τον παππού του να στέκεται περήφανα δίπλα από το πρώτο του αυτοκίνητο, ένα Ford Model T του 1925.
tatto-car-a640

Advertisement

Λένε ότι τα τατουάζ δείχνουν πολλά για την προσωπικότητα κάποιου, και κοιτάζοντας το στήθος αυτού του, μάλλον πρόκειται για κάποιον που λατρεύει τους αγώνες drag παλαιού τύπου ή ίσως είναι ένας οπαδός της ταινίας Grease.
tatto-car-d640

Κάποιος άλλος θέλησε να ζωγραφίσει στο χέρι του, Batmobile. Αγαπά προφανώς τη τηλεοπτική σειρά του Batmobile στη δεκαετία του ’60, αλλά αυτός πίσω από το τιμόνι σίγουρα δεν είναι ο Batman.
tatto-car-f640

Advertisement

Όταν λέμε ότι τατουάζ κάνουν παντού το εννοούμε και αυτός ο τύπος επέλεξε το κεφάλι του, καθώς είναι καραφλός. Ζωγράφισε ένα παλιό αυτοκίνητο, γράφοντας από πάνω: «One God Creation», δηλαδή «Δημιούργημα Θεού».
tatto-car-g640

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Dale Earnhardt ήταν ένας θρύλος και του αξίζουν πολλά αφιερώματα. Το συγκεκριμένο αφιέρωμα βέβαια θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ακραίο.
tatto-car-k640

Οι περισσότεροι κάνουν ένα σπορ αυτοκίνητο ή ένα λογότυπο, υπάρχουν όμως και κάποιοι που προτιμούν κάτι πιο… στρατιωτικό.
tatto-car-e640

Advertisement

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει ένα χρωματιστό τατουάζ στο χέρι ενός άντρα που απεικονίζει ένα παλιό κάμπριο αυτοκίνητο και μία ταμπέλα που λέει ότι πωλείται φτηνά.
tatto-car-b640