Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Αυτό είναι το γκαράζ του Dwayne Johnson

Ελλάδα 9:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το γκαράζ του Dwayne Johnson

Men + Speed

Αυτό είναι το γκαράζ του Dwayne Johnson

Men + Speed

Από το WWE στο Χόλιγουντ και μάλιστα πλέον είναι ένα από τους πιο διάσημους ηθοποιούς με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο λόγος για τον Dwayne Johnson, τον γνωστό The Rock. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Μία από τις πιο γνωστές παραγωγές που συμμετέχει είναι το «Fast and Furious». Ο Dwayne λατρεύει τα supercar και γι΄αυτό έχει ένα πολύ αξιοζήλευτο γκαράζ. Ας ξεκινήσουμε την περιήγηση μας…

Pagani Huayra
the rock-Pagani Huayra-640

Ένα 1.96 μέτρων θηρίο, ένα σπορ αυτοκίνητο που πολλοί θα ήθελαν να οδηγούν. Πέρυσι, τον είδαμε με αυτό στο HBO Ballers series. Είναι ένα αυτοκίνητο αξίας 1.3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Advertisement
Advertisement

Ford F-150
the rock-Ford F-150-640

Το συγκεκριμένο φορτηγό κατασκευάστηκε κατά παραγγελία και είναι μόνο για τον The Rock και το έχει ονομάσει “Black Gorilla. Διαθέτει έναν 5.0 lt V8 κινητήρα που παράγει 570 ίππους. Μάλιστα, ο Dwayne είναι πρεσβευτής της Ford στην Αμερική.

Ferrari LaFerrari Matte
the rock-Ferrari LaFerrari-640

Advertisement

Η λευκή ματ Ferrari LaFerrari διαθέτει έναν 6,3 lt V12 κινητήρα που παράγει 950 ίππους. Έχουν κατασκευαστεί μόνο 25 από αυτές σε όλο τον κόσμο και ο The Rock, όπως καταλαβαίνετε είναι ένας από τους τυχερούς.

Rolls-Royce Wraith
the rock-Rolls-Royce Wraith-640

Advertisement

Καμία συλλογή δεν είναι αρκετή χωρίς μία Rolls-Royce. Έτσι, και σε αυτό το γκαράζ υπάρχει μία Wraith 2-door, στο καπό της οποίας κρύβεται ένας 6.5 lt V12 κινητήρας.

Plymouth Prowler
the rock-Plymouth Prowler-640

Ένα αυτοκίνητο του 1999 που είναι κουλ όπως και ο ιδιοκτήτης του. Κάνει τα 0-100km/h σε 5.9 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα είναι 190 km/h.

Advertisement

Ford GT (2017)
the rock-Ford GT-2017-640

Ως πρεσβευτής της Ford, αγαπά τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης μάρκας και τα προτιμά.