Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Αυτή η κοπέλα θα μας τρελάνει

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή η κοπέλα θα μας τρελάνει

Men + Speed

Αυτή η κοπέλα θα μας τρελάνει

Men + Speed

H Emily Ratajkowski είναι ένα πάρα πολύ σέξι… αγγελάκι και δεν μας “αφήνει σε ησυχία”. Ξέρει καλά να προβάλει την ομορφιά της. Τόσο καλά που μας κόβει την ανάσα.

Advertisement
Advertisement

Πόσα… χτυπήματα να αντέξει ο ανδρικός πληθυσμός μετά τον καταιγισμό που δέχεται από την Emily Ratajkowski. Η 25χρονη που καθημερινά βομβαρδίζει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με σέξι φωτογραφίες αυτή τη φορά πήγε ένα βήμα παραπέρα.

H ίδια έχει δηλώσει: “Νιώθω πολύ άνετα με το σώμα μου. Μεγάλωσα πηγαίνοντας στις παραλίες στην Ισπανία, όπου έβλεπα γυμνόστηθες γυναίκες. Ο πατέρας μου είναι καλλιτέχνης, έτσι έχω δει πολλούς πίνακες με θέμα το γυμνό και αυτό ήταν κάτι που πάντα μου άρεσε. Πάντα θεωρούσα τη γυναικεία μορφή από την οπτική ενός φωτογράφου ή την πλευρά των καλλιτεχνών να είναι ένα πραγματικά ενδιαφέρον και ωραίο θέμα. Γι ‘αυτό και ποτέ δεν σκέφτηκα να κρίνω το σώμα μου.

Η Emily πιο καυτή από ποτέ ποζάρει για το περιοδικό LOVE με μαύρα εσώρουχα που αφήνουν εκτεθειμένο το στήθος της και παίρνει πόζες αισθησιακές και σέξι.

Advertisement
Advertisement

Emily-Ratajkowski-a640 Emily-Ratajkowski-b640 Emily-Ratajkowski-c640 Emily-Ratajkowski-d640 Emily-Ratajkowski-e640 Emily-Ratajkowski-f640