Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

5 πρωτότυπα της Γενεύης που θέλουμε να δούμε στην παραγωγή

Ελλάδα 12:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

5 πρωτότυπα της Γενεύης που θέλουμε να δούμε στην παραγωγή

Men + Speed

5 πρωτότυπα της Γενεύης που θέλουμε να δούμε στην παραγωγή

Men + Speed

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είδαμε φέτος πολλά και θαυμάσαμε εμείς πολλά μοντέλα. Όπως ξέρουμε πάντα σε τέτοιες εκθέσεις υπάρχουν και τα αυτοκίνητα που δεν είναι να βγουν στην γραμμή παραγωγής. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Από τα concept αυτοκίνητα που είδαμε λοιπόν στην έκθεση της Γενεύης το 2018, επιλέξαμε πέντε που θα θέλαμε να τα δούμε να είναι στην παραγωγή των εταιρειών.

BMW M8 Gran Coupe
mbw-m8-coupe-640

Η BMW ανακοίνωσε την επιστροφή της Σειράς 8 Coupe. Με το συγκεκριμένο concept αυτοκίνητο δέχθηκε πολύ θετικές απόψεις. Το εν λόγω αυτοκίνητο εισάγει νέο σχεδιαστικό μοτίβο για τη BMW, με πολύ επιθετικό εμπρός μέρος όπου δεσπόζουν οι μεγάλοι αεραγωγοί και το νευρώδες, πολύ μακρύ καπό, ενώ το πίσω μέρος διαθέτει ακροβολισμένες διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Advertisement
Advertisement

Toyota Gazoo Racing Supra
Toyota Gazoo Racing Supra-640

Το Gazoo Racing Supra Concept ήταν μία ακόμη αποκάλυψη. Πολλοί περίμεναν να δουν τελικά μια έκδοση παραγωγής του νέου Supra, αλλά το μόνο που είδαμε ήταν ένα ακόμη πρωτότυπο αυτοκίνητο. Πήραμε απλά μια ιδέα, καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια θα είναι η πραγματική Supra ή πόσο θα κοστίσει.

Porsche Mission E Cross Turismo
Porsche Mission E Cross Turismo-640

Advertisement

Ένα πρωτότυπο που έρχεται να παραταχθεί δίπλα στη Mission E και που θα μπορούσε να αποτελέσει προπομπό ενός ηλεκτρικού crossover στη γκάμα της γερμανικής μάρκας. η Porsche έφερε ένα σχεδόν έτοιμο αυτοκίνητο παραγωγής συνοδευόμενο από πραγματικούς αριθμούς απόδοσης. Η Mission E Cross Turimso θα έχει πάνω από 600 ίππους. Τα 0-100 km/h θα επιτυγχάνονται σε λιγότερα από 3.5sec, ενώ τα 0-200 σε λιγότερα από 12sec, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 250 km/h.

Aston Martin Lagonda VisionAston Martin Lagonda Vision-640

Advertisement

Η Aston Martin εκτός από μία έκδοση της Valkyrie στη Γενεύη, μας αποκάλυψε και το Lagonda Vision Concept. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, με μία μόνο φόρτιση το πρωτότυπο θα μπορεί να διανύσει 644km/h. Θα δούμε τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα στην παραγωγή από το 2021, ένα πολυτελές sedan και ένα τετράπορτο, που θα βασιστεί στο Vision Concept. Και τα δύο αυτοκίνητα θα διακρίνονται για την κορυφαία πολυτέλειά τους, ενώ θα είναι ηλεκτρικά.

Hyundai Le Fil Rouge Concept
hyundai-le fil rouge concept-640

To Le Fil Rouge Concept έρχεται για να μας δείξει το όραμα της Hyundai πάνω στην κατηγορία των 4 θυρών κουπέ μοντέλων. Το πρωτότυπο αυτοκίνητο «Le Fil Rouge» αντιπροσωπεύει τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της εταιρείας με κυρίως θέμα «Sensuous Sportiness». Με την πρεμιέρα του στη Γενεύη, η Hyundai θέτει τα θεμέλια που θα επηρεάσουν όλες τις μελλοντικές σχεδιαστικές μελέτες. Από τη λίστα μας είναι το πιο δύσκολο να το δούμε στους δρόμους.

Advertisement