Live Κίνηση
Περισσότερα
Kia

O εσωτερικός κόσμος του Kia XCeed

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O εσωτερικός κόσμος του Kia XCeed

Kia

O εσωτερικός κόσμος του Kia XCeed

Kia

To XCeed είναι το νέο μέλος της οικογένειας crossover στη γκάμα της Kia Motors.

Advertisement
Advertisement

Πέραν των ορατών αρετών του, με την κουπέ όψη και την εντυπωσιακή σχεδίαση, προσφέρει έναν ελκυστικό και ευρύχωρο εσωτερικό κόσμο. Συγκεκριμένα, το εσωτερικό του, το Kia XCeed διαθέτει τη σύγχρονη αρχιτεκτονική των άλλων εκδόσεων του Ceed, με μια εντυπωσιακή κεντρική κονσόλα προσανατολισμένη ελαφρώς προς τον οδηγό.

Το νέο μοντέλο της κορεάτικης μάρκας προσφέρει στον οδηγό  μια πιο σπορ θέση οδήγησης, σε σχέση με αυτήν ενός πιο ψηλού SUV, η οποία, χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με ένα συμβατικό hatchback, εξασφαλίζει πολύ καλή ορατότητα προς το δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Η «ελεύθερη» οθόνη αφής του συστήματος infotainment κυριαρχεί οπτικά στο ταμπλό, ενώ το κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων διαθέτει ένα σύνολο κουμπιών, ενδείξεων και διακοπτών, ευαίσθητων στην αφή, με τη βοήθεια των οποίων ρυθμίζεται η ένταση του ηχοσυστήματος, της θέρμανσης και του εξαερισμού. Με εξαιρετική εργονομική σχεδίαση και λειτουργικότητα, τα χειριστήρια αυτά έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτρέπουν στους οδηγούς να κάνουν γρήγορες αλλαγές στο περιβάλλον του εσωτερικού χωρίς να παίρνουν τα μάτια τους από το δρόμο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό,τι είναι απαραίτητο.

Το εσωτερικό διαθέτει σε όλο το εύρος μαλακά υλικά σε συνδυασμό με ένα διακοσμητικό σατέν χρωμίου στο ταμπλό, που δημιουργούν ένα πολυτελές και εκλεπτυσμένο περιβάλλον. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά επενδύσεων από ύφασμα, συνθετικό ή γνήσιο δέρμα.

Advertisement

Μοναδικό για το Kia XCeed είναι ένα καινούργιο κίτρινο χρωματικό πακέτο για το εσωτερικό, με μαύρη ταπετσαρία η οποία δημιουργεί αντίθεση με τις ραφές σε έντονο κίτρινο σε καθίσματα και πόρτες. Ταυτόχρονα υπάρχουν και μεταλλικά στοιχεία σε γυαλιστερό μαύρο και φωτεινό κίτρινο χρώμα.