Live Κίνηση
Περισσότερα
Kia

Kia XCeed: Με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης

Ελλάδα 3:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kia XCeed: Με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης

Kia

Kia XCeed: Με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης

Kia

Το πολυαναμενόμενο Kia XCeed προσφέρει μια ευρεία γκάμα από προηγμένες και έξυπνες τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται το Smart Cruise Control με Stop & Go, η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου (Blind-spot Collision Warning), η Προειδοποίηση Πρόσθιας Σύγκρουσης (Forward Collision Warning) με Ανίχνευση Οχημάτων και πεζών, η Έξυπνη Προειδοποίηση Ορίου Ταχύτητας (Intelligent Speed Limit Warning), η Έξυπνη Υποβοήθηση Στάθμευσης (Smart Parking Assist), η Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας (Lane Keeping Assist), η Αυτόματη Ρύθμιση Προβολέων (High Beam Assist) κ.α.

Παράλληλα, το σύστημα προειδοποίησης κόπωσης (Driver Attention Warning) συμβουλεύει τον οδηγό του Xceed να κάνει ένα διάλειμμα. Επίσης, το σύστημα υποβοήθησης LFA Assist (LFA) είναι η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης «Επιπέδου 2» της Kia, η οποία ελέγχει την επιτάχυνση, το φρενάρισμα και το τιμόνι. Το LFA μπορεί να αναγνωρίζει οχήματα και σήματα οδικής κυκλοφορίας για να διατηρεί το αυτοκίνητο στη λωρίδα κυκλοφορίας του και σε ασφαλή απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα.

Τέλος, όπως ισχύει για κάθε αυτοκίνητο της Kia που πωλείται στην Ευρώπη, έτσι και το ολοκαίνουργιο XCeed είναι στάνταρ εξοπλισμένο με το σύστημα ελέγχου δυναμικής ευστάθειας (Vehicle Stability Management).

Advertisement
Advertisement