Live Κίνηση
Περισσότερα
JEEP 2024

Τι κάνει το Jeep Compass 4xe ακαταμάχητο;

Ελλάδα 7:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι κάνει το Jeep Compass 4xe ακαταμάχητο;

JEEP 2024

Τι κάνει το Jeep Compass 4xe ακαταμάχητο;

JEEP 2024

Η Jeep βρίσκεται μόνιμα ένα βήμα μπροστά από τις τεχνολογικές εξελίξεις, καταφέρνει με ιδανικό τρόπο να συνδυάσει τα σύγχρονα συστήματα εξηλεκτρισμού με το DNA της μάρκας, περνώντας ομαλά και με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο στη νέα γενιά υβριδικών.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της μετάβασης είναι το νέο Jeep Compass 4xe. Το προικισμένο SUV της Jeep συνδυάζει άψογα τον κόσμο της περιπέτειας με τον κόσμο της καθημερινής ευχρηστίας. Δυο σε ένα δηλαδή.

Το Jeep Compass 4xe Business διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που το καθιστούν εξαιρετική επιλογή μεταξύ των premium ικανών SUV. Το σημαντικότερο μάλιστα είναι πως διατίθεται ετοιμοπαράδοτο, με πλούσιο εξοπλισμό και μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

Υιοθετεί το μοναδικό στιλ της Jeep, τον ιδανικό συνδυασμό μεγέθους-ευρυχωρίας και παραμένει μια κορυφαία πρόταση για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων. Ειδικότερα στην έκδοση Business, που προσφέρει αρκετά στοιχεία πολυτέλειας τα οποία προσθέτουν περαιτέρω πόντους στην προσωπικότητά του.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Jeep Compass 4xe επωφελείται από το προηγμένο plug-in hybrid σύστημα της Jeep με απόδοση 240 ολοζώντανους ίππους, κάτι που μεταφράζεται σε εξαιρετικές επιδόσεις μαζί με πολύ χαμηλή κατανάλωση σε καθημερινή χρήση εντός ή εκτός πόλης. Μάλιστα η ηλεκτρική αυτονομία προσεγγίζει τα 50 χιλιόμετρα, ενώ η μπαταρία φορτίζει πλήρως σε λιγότερο από δύο ώρες. Ότι καλύτερο…

Το νέο και τετρακίνητο Jeep Compass 4xe, συνδυάζει μεταξύ άλλων την άνετη καθημερινότητα με τις εκτός δρόμου ικανότητες οι οποίες μάλιστα είναι αντάξιες του θρύλου που έχει χτίσει δικαίως η Jeep σε τέτοιου είδους οχήματα.

Εννοείται πως η φημισμένη φίρμα θέτει στο επίκεντρο τον οδηγό και τους επιβάτες του Compass 4xe. Έτσι εξηγείται το γεγονός πως υιοθετεί ένα κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού (Business), το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρική πέμπτη πόρτα με handsfree άνοιγμα, ζάντες αλουμινίου 18”, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25”, οθόνη infotainment 10,1” με πλοήγηση, ασύρματο Apple CarPlay-Android Auto, θέση ασύρματης φόρτισης συσκευών, φώτα LED, όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, κάμερες περιμετρικής θέασης 360ο, αυτόματο παρκάρισμα, παρακολούθηση τυφλού σημείου καθώς και αναγνώριση των οδικών σημάτων. Σημειώστε παράλληλα και την ύπαρξη δύο καλωδίων φόρτισης, Mode 2 και Mode 3, ώστε να υποστηρίζεται η φόρτιση τόσο σε οικιακή πρίζα όσο και σε wallbox.

Advertisement

Με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από το όριο των 40.000 ευρώ και με εκπομπές CO2 που δεν υπερβαίνουν τα 50 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο, το νέο Jeep Compass 4xe Business έχει μηδενική φορολόγηση για το χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου, όπως και όλα τα υπόλοιπα επίπεδα εξοπλισμού του μοντέλου.

Επιπλέον, το σαγηνευτικό SUV δικαιούται να κινείται χωρίς κανένα περιορισμό στο Δακτύλιο και να χρησιμοποιεί δωρεάν τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, ενώ οι δαπάνες μίσθωσής του εκπίπτουν με αυξημένους συντελεστές από τα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων, όπως ενισχυμένους συντελεστές έχουν και οι φορολογικές αποσβέσεις του.

Advertisement

Το νέο Jeep Compass 4xe με τεχνολογία PHEV αποτελεί μια ευχάριστη πρόκληση για όλους τους πελάτες και δη τους εταιρικούς χρήστες οι οποίοι έχουν να κερδίσουν πολλά.