Live Κίνηση
Περισσότερα
Jaguar Land Rover

Πάντα συνδεδεμένοι με Range Rover Evoque

Ελλάδα 3:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάντα συνδεδεμένοι με Range Rover Evoque

Jaguar Land Rover

Πάντα συνδεδεμένοι με Range Rover Evoque

Jaguar Land Rover

Το νέο Range Rover Evoque είναι ένα μοντέλο που εντυπωσιάζει με την εμφάνιση αλλά και τις πλούσιες τεχνολογίες που διαθέτει.

Advertisement
Advertisement

Και δεν είναι μόνο η εξαιρετική ποιότητα κύλισης του οχήματος και υλικών στην καμπίνα του, ούτε τα ατού περιορίζονται στους αποδοτικούς κινητήρες και τις δυνατότητες του Evoque στο δρόμο.

Εν έτει 2020, μεγάλη έμφαση δίνουν οι επίδοξοι αγοραστές στις τεχνολογίες που διαθέτει στη φαρέτρα του – όχι μόνο στον τομέα της ασφάλειας αλλά και στον τομέα του infotainment. Διότι σήμερα, το αυτοκίνητο δεν είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς – οφείλει να σας διατηρεί συνδεδεμένους με τον κόσμο κάνοντας πιο ευχάριστες και απροβλημάτιστες τις μετακινήσεις σας.

Advertisement
Advertisement

Έτσι και το νέο Evoque που παρέχει πολλή ενημέρωση και ψυχαγωγία, είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας μας InControl, Touch Pro, στον βασικό εξοπλισμό. Συνδέει απρόσκοπτα εσάς και το όχημά σας με τον ευρύτερο κόσμο.

ΠΑΝΤΑ ONLINE
Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, ράδιο και podcast καθοδόν. Και όλα αυτά χωρίς το smartphone σας. Συνδέστε τους λογαριασμούς σας στο Deezer και TuneIn με το InControl Portal, και θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στα πολυμέσα σας από την οθόνη αφής του οχήματός σας. Διατίθεται μόνο με το Connect Pro.

Advertisement

NAVIGATION PRO
Ζωντανές ενημερώσεις για την κίνηση και αναζήτηση είναι στη διάθεσή σας με το Navigation Pro1 και το Connect Pro στον προαιρετικό εξοπλισμό. Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας μέρη, χρησιμοποιήστε κινήσεις πολλών σημείων επαφής για να εξερευνήσετε χάρτες και μείνετε ενημερωμένοι με το Map Care.

SMARTPHONE PACK
Αυτό το πακέτο που διαθέτει τεχνολογία InControl Apps, σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε βελτιστοποιημένες για το όχημα εφαρμογές στο δικό σας smartphone, Android ή Apple, μέσω της οθόνης αφής.

Advertisement

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
Παρουσιάζει βασικά δεδομένα του οχήματος, όπως η ταχύτητά σας, η θέση του λεβιέ επιλογής ταχυτήτων και οι κατευθύνσεις πλοήγησης στο παρμπρίζ. Διαθέτει διαυγή, έγχρωμα γραφικά υψηλής ανάλυσης που σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες με ευκολία.

ΤΙΜΟΝΙ
Για ευκολία χρήσης, το καλυμμένο με δερμάτινη επένδυση τιμόνι ενσωματώνει βασικά χειριστήρια, όπως για πολυμέσα και τηλέφωνο. Και για πιο σπορ εμφάνιση, το τιμόνι R-Dynamic διαθέτει λαβές συγκράτησης από διάτρητο δέρμα.

Advertisement

REMOTE APP
Ρυθμίστε τον προκλιματισμό, κλειδώστε, ξεκλειδώστε ή εντοπίστε το όχημά σας και παρακολουθήστε τις διαδρομές σας από το smartphone ή το smartwatch σας. Συμβατό με τα περισσότερα smartphones, Android Wear ή το Apple Watch.