Live Κίνηση
Περισσότερα
Jaguar Land Rover

O εσωτερικός κόσμος της νέας Jaguar F-TYPE

Ελλάδα 13:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O εσωτερικός κόσμος της νέας Jaguar F-TYPE

Jaguar Land Rover

O εσωτερικός κόσμος της νέας Jaguar F-TYPE

Jaguar Land Rover

Η νέα Jaguar F-TYPE συνεχίζει τη μακρά παράδοση της μάρκας όντας ένα σαγηνευτικό μοντέλο, έτοιμο να προσφέρει έντονες συγκινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Όμως πέραν της οδηγικής απόλαυσης που προσφέρει, εξασφαλίζει ιδανική μετακίνηση για όλους τους επιβάτες αφού η μεγαλοπρέπεια δεν διέπει μόνο το «περιτύλιγμα» αλλά επεκτείνεται και στον εσωτερικό της κόσμο.

Αυτός είναι εστιασμένος στις ανάγκες του οδηγού και έχει εξελιχθεί σε μια καθαρότερη έκφραση της κομψότητας και της απόδοσης του αυτοκινήτου. Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της παραδοσιακής βρετανικής τεχνικής της Jaguar και με μερικές ακόμη διακριτικές λεπτομέρειες υψηλής αισθητικής, στη καμπίνα της νέας F-TYPE αναδεικνύεται η αίσθηση πολυτέλειας και ο σπορ χαρακτήρας.

Advertisement
Advertisement

H καμπίνα των 1 + 1 θέσεων, διαθέτει τώρα έναν αναδιαμορφούμενο πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών HD TFT, με γραφικά μοναδικά για την F-TYPE. Προσφέρει μια επιλογή από θέματα οθόνης, όπως ο πλήρης χάρτης αλλά, όπως αρμόζει σε ένα αληθινό σπορ αυτοκίνητο, η προεπιλεγμένη λειτουργία χαρακτηρίζεται από τον μεγάλο κεντρικό μετρητή στροφών.

Αυτό το χαρακτηριστικό και το φως του επιλογέα ταχυτήτων αναδεικνύουν διακριτικά τον χαρακτήρα και το δυναμικό επιδόσεων της F-TYPE, ενισχύοντας ψηφιακά το μηχανικό θέατρο του παλλόμενου κόκκινου «καρδιακού παλμού» του κουμπιού εκκίνησης και των πτυσσόμενων κεντρικών αεραγωγών. Η έξυπνη, διαισθητική οθόνη αφής 10 ιντσών του Touch Pro, σε συνδυασμό με τρεις απτικούς περιστροφικούς ελεγκτές, προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ αναλογικών και ψηφιακών χειριστηρίων οδηγού.

Advertisement

Τα ελαφριά κομψά καθίσματα συνδυάζουν μια εργονομικά βελτιστοποιημένη μορφή με εξαιρετική άνεση, που ενισχύεται περαιτέρω από τις επιλογές θέρμανσης και ψύξης. Τα καθίσματα διατίθενται σε δύο στυλ: Sport και Performance. Τα μοντέλα F-TYPE και F-TYPE R-Dynamic κυκλοφορούν με την πιο αυθεντική έκδοση Sports στον βασικό εξοπλισμό. Το κάθισμα Performance έχει πιο έντονη υποστήριξη στο ύψος των ώμων και περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των μοντέλων R και First Edition.

Advertisement

Πλούσια υλικά όπως το δέρμα Windsor προσθέτουν μια ακόμη πινελιά πολυτέλειας, που συμπληρώνεται από στοιχεία όπως το όμορφο μοτίβο με ραφές του μονογράμματος- που επαναλαμβάνεται στην επένδυση της πόρτας – και τα μοτίβα Jaguar Leaper και R στα προσκέφαλα. Οι οδηγοί των ζωνών ασφαλείας έχουν φινίρισμα με το διακριτικό «Jaguar Est. 1935», το οποίο επαναλαμβάνεται υπερήφανα στο περίβλημα του κουμπιού απελευθέρωσης του ντουλαπιού του συνοδηγού. Αυτή η διακριτική παραπομπή σηματοδοτεί το έτος που το όνομα Jaguar χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον ιδρυτή της εταιρείας Sir William Lyons για να χαρακτηρίσει ένα από τα όμορφα αυτοκίνητά του.

 

Advertisement