Live Κίνηση
Περισσότερα
Jaguar Land Rover

Η τεχνολογία του Range Rover PHEV

Ελλάδα 6:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η τεχνολογία του Range Rover PHEV

Jaguar Land Rover

Η τεχνολογία του Range Rover PHEV

Jaguar Land Rover

Ιδιαίτερο, φινετσάτο και πολυτελές: αυτό είναι ένα όχημα που διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του κλασικού Range Rover, προσθέτοντας την αποδοτικότητα και τα διαπιστευτήρια επιδόσεων του PHEV.

Advertisement
Advertisement

Το εν λόγω όχημα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στο δρόμο και κορυφαίες για την κατηγορία του επιδόσεις εκτός δρόμου με χωρητικότητα μπαταρίας που καλύπτει αθόρυβα 51 km σε ηλεκτρική λειτουργία μόνο, σε συνδυασμό με τον υψηλών επιδόσεων κινητήρα βενζίνης Ingenium για να προσφέρει κατανάλωση καυσίμου έως 100 mpg.

ΙΣΧΥΣ
Το PHEV προσφέρει απόδοση 404PS και εκπομπές CO2 από 64g/km, χρησιμοποιώντας το συνδυασμό ενός προηγμένου κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων 300PS Si4 Ingenium με ηλεκτρικό μοτέρ υψηλής χωρητικότητας 85kW.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Επιλέξτε από τη λειτουργία Parallel Hybrid (την προεπιλεγμένη λειτουργία οδήγησης) που συνδυάζει κινητήρα βενζίνης με ηλεκτρικό κινητήρα ή τη λειτουργία πλήρους ηλεκτρικής οδήγησης EV (ηλεκτρικό όχημα).

Advertisement
Advertisement

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ, ΑΘΟΡΥΒΗ ΟΔΗΓΗΣΗ
Το PHEV προσφέρει σχεδόν αθόρυβη οδήγηση σε πλήρη λειτουργία ηλεκτρικού οχήματος (EV) και, για βέλτιστη φινέτσα, διασφαλίζει απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ του κινητήρα βενζίνης και του ηλεκτρικού μοτέρ.

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Όσον αφορά την ισχύ και τις επιδόσεις, το PHEV είναι ακριβές και ασυναγώνιστο ενώ είναι πλήρως ικανό για τη διαχείριση καταστάσεων εκτός δρόμου, όπως εμβύθιση και σκληρές διαδρομές με πέτρες.

Advertisement

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ PHEV
Το εν λόγω μοντέλο συνδυάζει τον ελαφρύ κινητήρα Ingenium με ηλεκτρικό κινητήρα 85kW, σε συνδυασμό με μία μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 13 kWh που φορτίζεται από εξωτερική πηγή. Στη λειτουργία EV προσφέρει έως 51 χιλιόμετρα από πλήρη φόρτιση, με μηδενικές εκπομπές ρύπων από απολήξεις εξάτμισης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ
Το καλώδιο οικιακής φόρτισης σάς δίνει τη δυνατότητα να φορτίσετε το όχημα κατά τη διάρκεια της νύχτας με οικιακή πρίζα τροφοδοσίας. Όταν απαιτούνται πιο δυνατές ή γρήγορες λύσεις φόρτισης EV, οι λύσεις προαιρετικής φόρτισης, όπως ο επιτοίχιος πίνακας A/C μπορούν να προσδιορίζονται.

Advertisement

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…