Live Κίνηση
Περισσότερα
Jaguar Land Rover

Γοητεία και ασφάλεια με το Range Rover Velar

Ελλάδα 2:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γοητεία και ασφάλεια με το Range Rover Velar

Jaguar Land Rover

Γοητεία και ασφάλεια με το Range Rover Velar

Jaguar Land Rover

Η Jaguar Land Rover έχει μακρά παράδοση δημιουργίας ξεχωριστών οχημάτων που μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά στο Range Rover Velar, μία από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία των μεσαίων πολυτελών SUV, συνδυάζεται πληθώρα αρετών. Έχουμε να κάνουμε με ένα καλαίσθητο όχημα με εντυπωσιακό design, πολυτελές και άνετο εσωτερικό, εξαιρετικές δυνατότητες που επιτρέπουν στο Velar να βγαίνει από τις αστικές νόρμες και φυσικά, ασφάλεια κορυφαίου επιπέδου. Πράγμα που αποτυπώνεται στα παρακάτω.

ΗΓΕΤΙΚΗ ΣΠΟΡ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Η ηγετική σπορ θέση οδήγησης του Range Rover Velar βοηθάει στην παροχή μιας πιο σταθερής, δεσμευμένης οδήγησης. Η ανυψωμένη θέση σας δίνει βελτιωμένη ορατότητα για καλύτερη ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Το Range Rover Velar χρησιμοποιεί τις προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας, όπως ο ηλεκτρονικός έλεγχος πρόσφυσης (Electronic Traction ETC) που βελτιστοποιεί την πρόσφυση και η ηλεκτρονική κατανομή πέδησης που μεταβάλλει αυτόματα τη δύναμη πέδησης σε κάθε άξονα για την ελαχιστοποίηση της απόστασης στάθμευσης.

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
Η υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης καταλαβαίνει όταν εφαρμόζετε τα φρένα γρήγορα, χωρίς όμως την απαραίτητη δύναμη για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης στάθμευσης. Ενισχύει επομένως την πίεση φρένου, έως την αντλία ABS για να διασφαλίσετε ότι σταματάτε εγκαίρως.

Advertisement

ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ
Το πλήρες σύστημα του Range Rover Velar με έξι αερόσακους οδηγού και συνοδηγού παρέχει εξαιρετική προστασία για όλους τους επιβάτες του αυτοκινήτου.

ISOFIX
Τα σημεία του ISOFIX στα πίσω καθίσματα του Range Rover Velar κάνουν εύκολη την εγκατάσταση των παιδικών καθισμάτων. Διασφαλίζουν επίσης μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ του καθίσματος του παιδιού και του αυτοκινήτου για βελτιωμένη ασφάλεια.

Advertisement