Live Κίνηση
Περισσότερα
Jaguar Land Rover

Discovery Sport: Το προσαρμοστικό Compact SUV

Ελλάδα 22:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Discovery Sport: Το προσαρμοστικό Compact SUV

Jaguar Land Rover

Discovery Sport: Το προσαρμοστικό Compact SUV

Jaguar Land Rover

Μοναδικές γραμμές, ιδανικά εξισορροπημένες αναλογίες και χαρακτηριστικός σχεδιασμός – είναι τα στοιχεία που κάνουν το Land Rover Discovery Sport να ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο του «περιτύλιγμα» διατηρεί τις βασικές σχεδιαστικές αρχές του εμβληματικού, βραβευμένου σχεδιασμού του. Αντίστοιχα το εσωτερικό του είναι πιο απαλό, με πλούσια χρώματα, καμπύλες επιφάνειες και ανθεκτικά υλικά – απαραίτητα σε ένα οικογενειακό SUV.

Παράλληλα, το φωτεινό εσωτερικό του δίνει αίσθηση ευρυχωρίας, την οποία με το Discovery Sport μπορείτε να διατηρήσετε ακόμα και με το όχημά σας φορτωμένο. Οι έξυπνες λύσεις αποθήκευσης επιτρέπουν να αποφεύγετε την ακαταστασία, με εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε. Με καθίσματα 5+2 και αρκετό χώρο για όλους, το Discovery Sport είναι εκ φύσεως ευέλικτο.

Όμως ταυτόχρονα είναι ένα γνήσιο Land Rover στο οποίο ικανότητα και στιβαρότητα βρίσκονται σε ισορροπία. Η χαρά του Discovery Sport είναι ότι καμία περιπέτεια δεν είναι αδύνατη.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα All Wheel Drive εξασφαλίζει ασφαλή οδήγηση εντός και εκτός δρόμου. Σε ολισθηρές επιφάνειες, όπως γρασίδι και χιόνι, η ροπή μπορεί να εξισορροπηθεί μεταξύ των εμπρόσθιων και των πίσω τροχών για τη μεγιστοποίηση της πρόσφυσης.

Βγαίνοντας εκτός δρόμου, το ClearSight Ground View αποτελεί ιδανικό «συνοδηγό» σας αφού σας επιτρέπει να δείτε «μέσα» από το καπό του Discovery Sport και να προβάλλεται εξωτερικά πεδία ορατότητας, όπως το τι βρίσκεται κάτω από το όχημά σας καθώς οδηγείτε.

Advertisement

Παράλληλα, το εξελιγμένο σύστημα Terrain Response 2 παρακολουθεί τις συνθήκες οδήγησης και επιλέγει συστηματικά τον πιο κατάλληλο τρόπο λειτουργείας του οχήματος βάσει των συνθηκών.

Advertisement

Όλα αυτά με νέους κινητήρες diesel και βενζίνης που έχουν σχεδιαστεί για καθαρή και αποτελεσματική καύση, να καλύπτουν κάθε ανάγκη. Βοηθώντας στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων, το ήπιο υβριδικό σύστημα (MHEV) συλλέγει και αποθηκεύει ενέργεια που υπό άλλες συνθήκες χάνεται κατά την επιβράδυνση και την επαναχρησιμοποιεί!

Άνεση και τεχνολογία λοιπόν, σε… άλλο επίπεδο, με το Land Rover Discovery Sport.

Advertisement