Live Κίνηση
Περισσότερα
HONDA-2024

Οι αξίες του νέου Honda ZR-V

Ελλάδα 5:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι αξίες του νέου Honda ZR-V

HONDA-2024

Οι αξίες του νέου Honda ZR-V

HONDA-2024

Το νέο Honda ZR-V αποτελεί το σήμα κατατεθέν της μάρκας στο πέρασμα στη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή (με εφόδιο την τεχνολογία e:HEV) ακολουθώντας μια κομψή και συνάμα σπορ φιλοσοφία στα μεγαλύτερα SUV της.

Advertisement
Advertisement

Αεροδυναμικά στοιχεία στο απαράμιλλο στυλ είναι ενσωματωμένα σε όλο το μήκος του νέου Honda ZR-V και συνδυάζονται με τις λείες επιφάνειες για πλήρη διαχείριση της ροής αέρα γύρω από το SUV.

Μιλώντας για τις διαστάσεις του αυτοκινήτου, το ZR-V έχει ύψος 1.620 χιλ., πλάτος 1.840 χιλ. και μήκος 4.568 χιλ., με μεταξόνιο 2.657 χιλ. Είναι 50 χιλ. φαρδύτερο από το HR-V και 59 χιλ. χαμηλότερο από το CR-V, κάτι που σημαίνει ότι μπαίνει ομαλά ανάμεσα στα δύο SUV ενισχύοντας την γκάμα της Honda.

Το νέο Honda ZR-V είναι ένα από τα πιο πρακτικά αυτοκίνητα για καθημερινή χρήση και για ταξίδι προσφέροντας στους επιβάτες μια εμπειρία που δεν συναντάς εύκολα στα σύγχρονα αυτοκίνητα. Η διάταξη της καμπίνας έχει δώσει τη δυνατότητα στους επιβάτες να χρησιμοποιήσουν πολλαπλά έξυπνα σημεία αποθήκευσης και παράλληλα να έχουν την άνεση και την αίσθηση πολυτέλειας που μας έχει συνηθίσει η Honda. Το ταμπλό και η μεγάλη κεντρική κονσόλα συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους και το φινίρισμα σε όλες τις επιφάνειες να εκπέμπει premium αύρα.

Advertisement
Advertisement

Οι έμπειροι τεχνικοί της Honda επικεντρώθηκαν στη βελτιστοποίηση της εργονομίας προκειμένου εξασφαλίσουν εξαιρετική ορατότητα. Το οπτικό πεδίο έχει μεγιστοποιηθεί τοποθετώντας τις κολόνες Α όσο το δυνατόν πιο πίσω. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί έξυπνοι βραχίονες στους υαλοκαθαριστήρα κάτω από τη γραμμή του καπό βοηθώντας έτσι την ορατότητα προς τα εμπρός.

Στην άνεση και την ευρυχωρία του νέου Honda ZR-V συμβάλει ο έξυπνος σχεδιασμός των καθισμάτων που αφήνει άφθονο χώρο τόσο στους εμπρός όσο και στους πίσω επιβάτες. Παράλληλα, το μεγάλο πορτμπαγκάζ των 370 λίτρων εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα πρακτικότητας χάρη επίσης και στο διαχωριστικό φόρτωσης αλλά και το ανασυρόμενο κάλυμμα δεμάτων.

Το νέο Honda ZR-V υιοθετεί την αναγνωρισμένη υβριδική τεχνολογία e:HEV της Honda, μία αναβαθμισμένη έκδοση του συστήματος δύο ηλεκτροκινητήρων. Η μονάδα ισχύος παράγει συνολική ισχύ 184 ίππων και ροπή 315 Nm, προσφέροντας επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h μόλις 7,8 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Παρά τις ισχυρές επιδόσεις του, το ZR-V είναι επίσης εξαιρετικά αποδοτικό σε πραγματικές συνθήκες, με το e:HEV να πετυχαίνει εκπομπές CO2 από 130 g/km (WLTP) και κατανάλωση από 5,7 L/100km (WLTP συνδυασμένος κύκλος).

Το πλήρως υβριδικό σύνολο συνδυάζει μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ενεργειακής πυκνότητας και δύο συμπαγείς, ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες με έναν πρόσφατα εξελιγμένο 2λιτρο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson. Το υβριδικό σύνολο μπορεί να εναλλάσσει τη λειτουργία του μεταξύ των λειτουργιών EV, Hybrid και Engine Drive απρόσκοπτα χωρίς καμία παρέμβαση από τον οδηγό.

Advertisement

Το Honda ZR-V αποτελεί ένα premium μοντέρνο και ποιοτικό D-SUV, το οποίο ξεχωρίζει στην κατηγορία του από τις αμέτρητες λεπτομέρειες που του προσδίδουν μια μοναδική προσωπικότητα. Το νέο Honda ZR-V είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Elegance, Style, Sport και Advance με τιμή εκκίνησης τα 44.700 ευρώ.