Live Κίνηση
Περισσότερα
HONDA-2024

Η αποστομωτική πληρότητα του νέου Honda CR-V

Ελλάδα 14:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η αποστομωτική πληρότητα του νέου Honda CR-V

HONDA-2024

Η αποστομωτική πληρότητα του νέου Honda CR-V

HONDA-2024

Το νέο Honda CR-V ανεβάζει τον πήχη στα ύψη στους τομείς της οικονομίας καυσίμου, της πρακτικότητας όπως και της καθημερινής χρηστικότητας. Ένα για όλα…

Advertisement
Advertisement

Το μεγάλο και πολυτελές SUV της Honda με τη μεγάλη ιστορία και το βαρύ όνομα στην πλάτη, βελτιώθηκε δραστικά σε όλα ανεξαιρέτως τα επίπεδα, προκειμένου να αποτελέσει το ιδανικό SUV για κάθε είδους χρήση.

Οι προηγμένες και σπορ αξίες για τις οποίες είναι γνωστή διαχρονικά η Honda, συνδυάζεται με τα πιο σύγχρονα βοηθήματα οδήγησης και παθητικής ασφάλειας, ώστε το νέο CR-V να προσφέρει εξαιρετική αξιοπιστία, δυναμική αλλά και άνεση.

Το ολοκαίνουργιο Honda CR-V είναι το πρώτο μοντέλο που περιλαμβάνει το Honda SENSING 360, το ολοκαίνουργιο σύστημα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού της εταιρείας που «βλέπει» προς όλες τις κατευθύνσεις, το οποίο καταργεί τα τυφλά σημεία γύρω από το όχημα και συμβάλλει περαιτέρω στην αποφυγή συγκρούσεων μειώνοντας το φόρτο του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Honda CR-V βασίζεται σε όλα τα αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά του εμβληματικού μοντέλου –προοδευτική σχεδίαση, premium καμπίνα, κορυφαία για την κατηγορία επίπεδα ασφάλειας, πρακτικότητας και άνεσης, μαζί με αποδοτικότητα και επιδόσεις.

Προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενός πλήρως υβριδικού (e:HEV) ή, για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή αγορά, ενός plug-in υβριδικού συστήματος κίνησης (e:PHEV). Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 2,0 λίτρων που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί με στόχο τη βελτιωμένη αποδοτικότητα, την πολιτισμένη λειτουργία και τις δυναμικές επιδόσεις σε όλη τη γκάμα.

Το πλήρως υβριδικό Honda CR-V με τον κωδικό e:HEV, διαθέτει την πιο εξελιγμένη εκδοχή του βραβευμένου συστήματος κίνησης e:HEV της μάρκας. Μια ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου και δύο συμπαγείς, ελαφριοί ηλεκτροκινητήρες συνδυάζονται με τον βενζινοκινητήρα προκειμένου να εναλλάσσονται απρόσκοπτα μεταξύ των προγραμμάτων EV, Hybrid και Engine Drive, καθιστώντας το νέο CR-V e:HEV ιδανικό για όλα τα οδηγικά σενάρια.

Advertisement

Στο νέο και πλήρως υβριδικό Honda CR-V e:HEV (διατίθεται σε προσθιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση) χρησιμοποιείται μια μπαταρία 1,06 kWh. Η συνολική απόδοση του μεγάλου και πολυτελούς SUV της Honda ανέρχεται στους 184 ίππους και στα 335 Nm ροπής. Γεγονός που σημαίνει ιδανική επάρκεια ισχύος σε κάθε είδους κίνηση, σε κάθε τερέν.

Η έκδοση CR-V e:PHEV χρησιμοποιεί τους ίδιους, χαμηλού βάρους και υψηλής απόδοσης ενσωματωμένους ηλεκτροκινητήρες με το «αδελφό» CR-V e:HEV προκειμένου να προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση, γρήγορους χρόνους φόρτισης και μια εξαιρετικά ανταγωνιστική πλήρως ηλεκτρική αυτονομία.

Advertisement

Δεν χωρά η παραμικρή αμφιβολία πως η έμπειρη στην “πράσινη” τεχνολογία Honda, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται όχι μόνο το περιβάλλον, αλλά πολύ περισσότερο ο κατασταλαγμένος συνειδητοποιημένος καταναλωτής, ο οποίος δεν αρέσκεται σε πειραματισμούς. Η Honda βέβαια έχει αποδείξει στο πέρασμα των ετών πως διαθέτει κορυφαία τεχνογνωσία και τεχνολογία που θέτει κυρίως στο επίκεντρο τον άνθρωπο.