Live Κίνηση
Περισσότερα
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2022

Φθινόπωρο σημαίνει…winter is coming!

Ελλάδα 15:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φθινόπωρο σημαίνει…winter is coming!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2022

Φθινόπωρο σημαίνει…winter is coming!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2022

Τι καλύτερο από έναν φθινοπωρινό έλεγχο στο αυτοκίνητό μας για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας αφήσει το καλοκαίρι και την ανεμελιά του πίσω μας, οι φθινοπωρινοί μήνες είναι κατάλληλοι για ανασυγκρότηση, αλλά και προετοιμασία. Μετά λοιπόν από την προσαρμογή στην εργασία, το σκληρό οικογενειακό πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε και λίγο το αυτοκίνητό μας το οποίο μας έβγαλε ασπροπρόσωπους τους σκληρούς μήνες του καλοκαιριού.

Το φθινόπωρο έχει εδραιωθεί ως η εποχή ελέγχου του οχήματός μας καθώς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τον χειμώνα που έρχεται. Η Karenta είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις στον χώρο του αυτοκινήτου με τεράστια εμπειρία στις κορυφαίες μάρκες Volkswagen, Audi και Skoda.

Advertisement
Advertisement

Για να επιβεβαιώσει το ρόλο του ηγέτη, η Karenta και αυτό το φθινόπωρο προσφέρει δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο σε 15 σημεία του αγαπημένου σας Volkswagen, Audi ή Skoda. Λόγω εποχής ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον έλεγχο των ελαστικών και των υαλοκαθαριστήρων, ενώ η μπαταρία είναι ένα άλλο σημείο στο οποίο δίνεται μεγάλη προσοχή. Από κει και πέρα ελέγχονται τόσο οι αλυσίδες χιονιού ή οι χιονοκουβέρτες. Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού μέσω διαδικτύου στο www.karenta.gr και να ζητήσετε τον δικό σας δωρεάν φθινοπωρινό έλεγχο.

Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά τι σημαίνει διαγνωστικός έλεγχος για το φθινόπωρο και την προετοιμασία εν όψει χειμώνα. Οι τεχνικοί της Karenta ξεκινούν και λόγω εποχής, με τα ελαστικά τα οποία θα ελέγξουν προσεκτικά. Σε περίπτωση που απαιτείται κάποια παρέμβαση θα σας κατευθύνουν για να επιλέξετε το σωστό τύπο για το αυτοκίνητό σας έχοντας εγγυημένη υποστήριξη στην τοποθέτηση. Παράλληλα, η Karenta προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση στην τοποθέτηση ελαστικών.

Advertisement

Πολύ σημαντικό ρόλο το φθινόπωρο παίζουν οι υαλοκαθαριστήρες καθώς οι πρώτες σταγόνες βροχής κάνουν την εμφάνισή τους. Οι άνθρωποι της Karenta θα ελέγξουν την αποτελεσματικότητά τους τόσο στο εμπρός παρμπρίζ όσο και στο πίσω αν υπάρχουν, με στόχο να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ορατότητα και ασφάλεια στον οδηγό.

Advertisement

Καθώς μπαίνουμε προς τον χειμώνα, οι θερμοκρασίες κατεβαίνουν με αποτέλεσμα η μπαταρία του αυτοκινήτου μας να δοκιμάζεται περισσότερο. Στον δωρεάν φθινοπωρινό έλεγχο της Karenta οι τεχνικοί θα φροντίσουν η μπαταρία σας να είναι σε τέλεια λειτουργική κατάσταση. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά και υπάρχει μειωμένη απόδοση της μπαταρίας με κίνδυνο να σας «αφήσει» το χειμώνα, τότε θα ενημερωθείτε για να υπάρξει η κατάλληλη αντικατάστασή της.

Advertisement

Με τη δυναμική κατάσταση της κλιματικής αλλαγής οι καιρικές συνθήκες έχουν γίνει απρόβλεπτες και σε πολλές περιπτώσεις ακραίες. Από το Φθινόπωρο λοιπόν καλό είναι να έχουμε μαζί μας αλυσίδες χιονιού ή χιονοκουβέρτες προκειμένου να είμαστε ανά πάσα στιγμή ασφαλείς και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε περίσταση. Οι άνθρωποι της Karenta θα σας καθοδηγήσουν για τις κατάλληλες αλυσίδες που χρειάζεστε για το αυτοκίνητο σας και θα σας προσφέρουν συμβουλές για ασφαλείς μετακινήσεις το χειμώνα.

Παράλληλα με τον δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο, η Karenta προσφέρει και ολοκληρωμένα πακέτα service για το Volkswagen, Audi ή Skoda σας. Μπορεί να βρει κανείς ειδικά πακέτα περιποίησης για αυτοκίνητο 5+ ετών ή 10+ ετών σε συμφέρουσες τιμές, πάντα με την εγγύηση των γνήσιων ανταλλακτικών και των 50 χρόνων εμπειρίας της Karenta. Ιδιαίτερη φροντίδα θα δεχτεί το όχημά σας στο φανοποιείο της Karenta σε περίπτωση ατυχήματος με εγγύηση ποιότητας επισκευής και πλήρη διεκπεραίωση της διαδικασίας αποζημίωσης χωρίς ανάγκη εκταμίευσης χρημάτων.

Φυσικά, στο service της Karenta θα απολαύσετε και ειδικά προνόμια όπως 2 χρόνια εγγύηση εργασίας και ανταλλακτικών, υπηρεσίες online ενημέρωσης, αυτοκίνητο αντικατάστασης, δυνατότητα μετατροπής του αυτοκινήτου σας σε connected car και 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Μπορείτε πολύ εύκολα να κλείσετε το ραντεβού σας διαδικτυακά στη διεύθυνση www.karenta.gr.