Live Κίνηση
Περισσότερα
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2022

Φθινόπωρο σημαίνει…προσέχουμε για να έχουμε

Ελλάδα 8:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φθινόπωρο σημαίνει…προσέχουμε για να έχουμε

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2022

Φθινόπωρο σημαίνει…προσέχουμε για να έχουμε

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2022

Το σκηνικό της φύσης μπορεί να αλλάζει το φθινόπωρο, ωστόσο ο τρόπος που ασφαλίζεις το όχημά σου παραμένει ίδιος, στο insurancemarket.gr.

Advertisement
Advertisement

Το φθινόπωρο είναι εποχή αναζήτησης, αναλαμπής και ανατροπής όπως θα συμφωνούσε και ο συγγραφέας Νίκος Θέμελης. Οι μεγαλύτεροι προβληματισμοί μας έρχονται αυτήν την περίοδο του χρόνου και πάντα τις μεγάλες αποφάσεις τις λαμβάνουμε το Φθινόπωρο. Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι μια από τις περιπτώσεις που μας απασχολούν μετά το καλοκαίρι και δεν πρέπει να αφήνουμε να περνά χωρίς ιδιαίτερη προσοχή. Απαιτεί σωστό ψάξιμο για να βρεις τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη.

Κάπου εδώ έρχεται το insurancemarket.gr να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και σίγουρα πιο πρακτική. Τις υπηρεσίες που προσφέρει το insurancemarket.gr τις γνωρίζουμε καλά τα 10 τελευταία χρόνια που έχει εδραιωθεί στις προτιμήσεις του κοινού. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπηρεσία σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών στην Ελλάδα με τους χρήστες να έχουν ξεπεράσει πλέον τα 3 εκατομμύρια.

Advertisement
Advertisement

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το insurancemarket.gr να ξεχωρίζει; Υπάρχουν τέσσερις τομείς στους οποίους το insurancemarket έχει ανεβάσει τον πήχη σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ο πρώτος είναι η ευκολία και η πρακτικότητα με την οποία μπορεί κανείς να αναζητήσει αυτό που του ταιριάζει. Για να επιλέξεις την ασφάλειά σου δεν έχεις παρά να μπεις στο insurancemarket.gr, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, να επιλέξεις προσφορά επιλέγοντας τη διάρκεια -υπάρχουν προσφορές για εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου (καθώς επίσης μηνιαία, τρίμηνη και ετήσια ασφάλιση αυτοκινήτου) – από 27 (!) συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες και τελείωσε. Πληρώνεις online και λαμβάνεις επίσης online το συμβόλαιό σου στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο (mail).

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την παραπάνω διαδικασία, εκτός από την ευκολία κερδίσεις και άφθονο χρόνο καθώς όλα μπορούν να γίνουν σε μερικά λεπτά, ακόμα και μέσα από το smartphone σου. Ακόμα μια σημαντική παράμετρος της ανωτερότητας του insurancemarket είναι η εξοικονόμηση σε χρήματα. Η υπηρεσία, χάρη στις 27 συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει τη χαμηλότερη τιμή, όπως στην ετήσια ασφάλιση αυτοκινήτου, η οποία είναι εγγυημένη από το insurancemarket.gr.

Advertisement

Όσο για την αξιοπιστία της υπηρεσίας, αυτή μιλάει από μόνη της και από τους 3 εκατομμύρια χρήστες που την έχουν επιλέξει. Το insurancemarket δεν έχει βραβευτεί τυχαία για το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει σε 24ωρη βάση, ενώ διαθέτει και εξειδικευμένο τμήμα ζημιών.

Advertisement

Η αναγνωρισμένη υπηρεσία αναζήτησης ασφαλειών αποδεικνύει συνεχώς τη δέσμευση ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει προσέχοντας ιδιαίτερα τον πελάτη. Γι’ αυτό έχει δημιουργήσει κάποιες μοναδικές υπηρεσίες όπως η e-Διαχείριση Συμβολαίου στην οποία ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση στα ασφαλιστήρια συμβόλαια online. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να εξοφλήσει, να εκτυπώσει, να αλλάξει ή να ακυρώσει το συμβόλαιό του κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Ακόμα μια υπηρεσία είναι η ενημέρωση Best Price Alert που ειδοποιεί τον πελάτη για τις καλύτερες τιμές, ενώ υπάρχει η υπηρεσία οδικής βοήθειας και η παροχή εξωδικαστικού συμβιβασμού ARAG.

Δεν χρειάζεται πλέον να προβληματίζεστε με την ασφάλεια του οχήματός σας. Όταν υπάρχουν υπηρεσίες όπως το insurancemarket.gr όλα γίνονται εύκολα, γρήγορα και χωρίς άγχος. Άλλωστε το Φθινόπωρο εκτός από αναζητήσεις, είναι γεμάτο από αναλαμπές και ανατροπές!

Advertisement