Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Viva F1 Mexico!

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Viva F1 Mexico!

FORMULA 1

Viva F1 Mexico!

FORMULA 1

Το Μεξικό ετοιμάζεται να φιλοξενήσει φέτος μετά από 14 χρόνια ξανά αγώνα Formula 1 και οι Μεξικάνοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μερικές ιστορικές στιγμές. Η τελευταία φορά που έγινε GP στο Μεξικό ήταν το 1992 τότε είχε κερδίσει ο Mansell με Williams.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Τις προηγούμενες μέρες ο 23χρονος Μεξικάνος Esteban Gutierrez που το 1992 ήταν νεογέννητος έδωσε μια παράσταση σε δημόσιους δρόμους για τους νεαρούς θαυμαστές και συμπατριώτες του. Ο Gutierrez μετά από σύντομη καριέρα (2 χρόνια) στη Sauber με τις ευλογίες και τη στήριξη του επίσης Μεξικάνου Carlos Slim (σ.σ: ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη) διατηρεί σήμερα θέση δοκιμαστή στη Ferrari. Στο πλαίσιο του Μεξικάνικου GP βρέθηκε στην πόλη του Μεξικό πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari F60 (σ.σ: το μονοθέσιο που οδηγούσαν οι Massa και Raikkonen το 2009).

Ο Μεξικάνος οδηγός που οι φήμες τον θέλουν να οδηγεί το 2016 για τη νεοσύστατη ομάδατης Haas μαζί με το Hulkenberg κατάφερε να ξεσηκώσει τα πλήθη με τα περάσματά του στην Paseo de la Reforma. Η Ferrari δεν είναι η πρώτη ομάδα που έδωσε παράσταση για τους Μεξικάνους καθώς τον προηγούμενο μήνα είχαν βρεθεί εκεί με τους Ταύρους οι Ricciardo και Sainz Jr.

Advertisement
Advertisement

Gutierrez-MexicoCity15-showrun-c640tall