Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Vettel: Κάναμε μεγάλο βήμα προς τα εμπρός

Ελλάδα 3:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vettel: Κάναμε μεγάλο βήμα προς τα εμπρός

FORMULA 1

Vettel: Κάναμε μεγάλο βήμα προς τα εμπρός

FORMULA 1

Ο Sebastian Vettel που στην Αυστραλία εγκατέλειψε νωρίς με πρόβλημα στη μονάδα ισχύος της Renault, ήταν ο μόνος που «κυνήγησε» τις Mercedes στη Μαλαισία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η τρίτη θέση χάρισε στον παγκόσμιο πρωταθλητή 15 βαθμούς ενώ μία σειρά ατυχιών, εμπόδισε τον έτερο οδηγό της Infiniti Red Bull Racing, Daniel Ricciardo, να τερματίσει πίσω του. Μέχρι τότε όμως τον ακολουθούσε, με την αυστριακή ομάδα να δείχνει πως σταδιακά κλείνει την ψαλίδα από τα ασημί βέλη.

«Σίγουρα κάναμε ένα βήμα προς τα εμπρός αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας. Είναι υπέροχο που βρέθηκα στο βάθρο σήμερα. Βάσει του που βρισκόμασταν πριν από δύο μήνες, αυτό το τριήμερο αποτέλεσε μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι κρίμα που δεν φτάσαμε και οι δύο στον τερματισμό αλλά είναι ευχάριστο που το μονοθέσιο μας είναι γρήγορο. Όλοι στο εργοστάσιο μας αλλά και στη Renault, δουλεύουν σκληρά, καθώς προσπαθούμε να βρεθούμε ξανά στην κορυφή. Ήταν κρίμα που έχασα μία θέση στην εκκίνηση αλλά η τρίτη θέση ήταν το καλύτερο δυνατό σήμερα, είμαι χαρούμενος με αυτή», σχολίασε ο Vettel.

Advertisement
Advertisement

Επόμενος σταθμός του παγκοσμίου πρωταθλήματος, το Grand Prix του Μπαχρέιν, που διεξάγεται την Κυριακή!

Διαβάστε πως εξελίχθηκε το Grand Prix Μαλαισίας, τελικά αποτελέσματα και βαθμολογίες, πατώντας εδώ.