Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Vettel: «Δεν τα παρατάω!»

Ελλάδα 22:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vettel: «Δεν τα παρατάω!»

FORMULA 1

Vettel: «Δεν τα παρατάω!»

FORMULA 1

Όταν είχε πιάσει φρενίτιδα την πλειοψηφία των ΜΜΕ σχετικά με την φερόμενη ως πρόθεση του Sebastian Vettel να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, στο NewsAuto διαβάζατε γιατί αυτό ΔΕΝ θα συμβεί.

Advertisement
Advertisement

Και τώρα, μερικά 24ωρα μετά την «είδηση», έρχεται ο ίδιος ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, να δηλώσει ανοιχτά πως δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τη Ferrari και τη Formula 1!

«Δεν πρόκειται να αποχωρήσω. Η Formula 1 εξακολουθεί να είναι διασκεδαστική για μένα κι ακόμα έχω κάποια πράγματα να πετύχω με τη Ferrari», είπε ο Γερμανός στην Auto Bild Motorsport.

Επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις μας, πως ούτε το σπορ θέλει να αφήσει αλλά ούτε και να φύγει από την ιταλική ομάδα έχοντας αποτύχει στην προσπάθεια να την επαναφέρει στην κορυφή. Θυμίζουμε πως ο 32χρονος έχει συμβόλαιο με τη Scuderia Ferrari έως και το 2020.

Advertisement
Advertisement

Πρέπει πάντως να τονιστεί πως η σεζόν την οποία διανύουμε, πρέπει να θεωρείται ξεγραμμένη. Μετά από έξι αγώνες απόλυτης κυριαρχίας της Mercedes, o Vettel είναι ήδη 55 πόντους πίσω από τον Lewis Hamilton, με την SF90 να αδυνατεί να ανταγωνιστεί την W10.

Πράγμα που δύσκολα θα αλλάξει στον επόμενο αγώνα, που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στο σιρκουί Gilles Villeneuve στο Μοντρεάλ του Καναδά. Παρότι ο επικεφαλής των «κόκκινων» Mattia Binotto έχει παραδεχθεί πως δεν έρχονται σημαντικές αναβαθμίσεις άμεσα, ο Vettel δεν το βάζει κάτω.

Advertisement

«Θα προσπαθήσουμε τα πάντα για να αλλάξουμε τις ισορροπίες και το Grand Prix του Καναδά θα μπορούσε να αποτελέσει το εφαλτήριο αυτής της προσπάθειας», είπε ο Γερμανός.