Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Vettel: Δεν αποφασίζω εγώ…

Ελλάδα 6:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vettel: Δεν αποφασίζω εγώ…

FORMULA 1

Vettel: Δεν αποφασίζω εγώ…

FORMULA 1

Ο 25χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον επίσημο δικτυακό τόπο της F1, ξεκαθάρισε πως δεν είναι δική του απόφαση το ποιος θα αντικαταστήσει τον Μαρκ Γουέμπερ στη Red Bull. ΤΟΥ Τ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Τι επιρροή θα έχεις στην επιλογή του αντικαταστάτη του Γουέμπερ;
Δεν έχω ιδέα και ειλικρινά δεν περιμένω η ομάδα να με ανακατέψει στο ζήτημα. Σίγουρα θα με κολάκευε αν με ρωτούσαν πόσο καλή σχέση έχω με τον υποψήφιο αλλά με δεδομένο ότι μόλις χτες μάθαμε ότι φεύγει ο Γουέμπερ είναι λίγο καινούργια η κατάσταση για όλους μας.

Περιμένεις κάποιον εκ των Βερν, Ρικιάρντο από την Toro Rosso ή το Ράικονεν;
Σίγουρα είναι λογικό να εξετάσεις τις επιλογές που έχεις από την ομάδα οδηγών σου. Δεν ξέρω αν πρέπει να περιοριστούμε εκεί δεν είναι δικό μου θέμα. Μοιάζει λογικό να προβιβάσεις κάποιον νέο οδηγό από τη μικρότερη ομάδα όπως επίσης λογικό είναι να εξετάσεις την καλύτερη δυνατή επιλογή για την ομάδα.

Έχετε καλή σχέση με το Ράικονεν;
Ναι τα πάμε πολύ καλά και ποτέ δεν είχαμε κάποιο θέμα στην πίστα. Αν υπάρξει είναι σίγουρο πως θα συζητήσουμε και θα τα βρούμε. Δεν έχει και τόση σημασία ποιος θα είναι ο teammate μου έτσι κι αλλιώς θα θέλω να τον κερδίσω.

Advertisement
Advertisement

Θα σου λείψει ο Μαρκ;
Δε σκέφτομαι έτσι. Τον σέβομαι σαν οδηγό, εκτός πίστας κάποια πράγματα πήραν διαστάσεις που δεν είχαν. Δεν είμαστε το χειρότερο δίδυμο στο grid. Σίγουρα υπήρξε χάσμα γενεών ανάμεσά μας αλλά ποτέ δε με έφερε σε σημείο να θέλω να χωρίσουμε με οποιοδήποτε κόστος.

Πιστεύεις ότι φεύγει αντιδρώντας σ’ όσα έγιναν στη Μαλαισία (σ.σ: ο Φέτελ άρπαξε τη νίκη αγνοώντας εντολές);
Δε το νομίζω. Αν θυμάστε στην Τουρκία το 2010 υπήρξε και πάλι διάσταση απόψεων αλλά αυτό δεν το εμπόδισε να τα πάει καλά στη συνέχεια.

Οι φήμες θέλουν τη Red Bull να αποφασίζει στις επόμενες βδομάδες για τον αντικαταστάτη του Μαρκ Γουέμπερ.

Advertisement