Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Vettel: Μπορώ να κερδίσω τίτλους με τη Ferrari

Ελλάδα 2:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vettel: Μπορώ να κερδίσω τίτλους με τη Ferrari

FORMULA 1

Vettel: Μπορώ να κερδίσω τίτλους με τη Ferrari

FORMULA 1

Πίστη στο project Ferrari έδειξε για μία ακόμα φορά σε δηλώσεις του ο Sebastian Vettel. Ο Γερμανός αρχίζει την τρίτη του σεζόν ως οδηγός της ιταλικής ομάδας και παρότι η περυσινή δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης επανέφεραν αισιοδοξία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Όταν ρωτήθηκε από την Sports Bild αν πιστεύει πως μπορεί να κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο με τη Ferrari, ο τετράκις πρωταθλητής δεν το σκέφτηκε πολύ.

«Ναι! Αν όχι, δεν θα βρισκόμουν στο grid. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και δουλεύουν όλοι ο ένας για τον άλλο», είπε ο Γερμανός.

Advertisement
Advertisement

Τι γίνεται όμως ενόψει Μελβούρνης και της πρεμιέρας της 26ης Μαρτίου. Πολλοί χρίζουν ως φαβορί τη Ferrari που ήταν και ταχύτερη όλων στις δοκιμές του Μονμελό. Η δική μας άποψη είναι πως η Mercedes σίγουρα έχει περισσότερα να δώσει και όπως φαίνεται, ούτε ο Vettel παρασύρεται από τους χρόνους της Βαρκελώνης.

«Είναι αδύνατο να κάνει κανείς προβλέψεις. Ακόμα και οι δοκιμές της Βαρκελώνης απλά σου δίνουν μία γενική ιδέα για το που βρίσκεσαι. Μόνο στον πρώτο αγώνα θα ξέρεις πραγματικά πόσο καλή δουλειά έκανες εσύ και πόσο καλή δουλειά έκαναν οι άλλοι το χειμώνα. Και η σαφής, ξεκάθαρη εικόνα ισορροπιών, θα έρθει μετά από τρεις ή τέσσερις αγώνες», τόνισε ο οδηγός της Scuderia.

vettel-barca17test1-a640