Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Vettel: Δεν μας τιμώρησαν για τα donuts (video)

Ελλάδα 15:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vettel: Δεν μας τιμώρησαν για τα donuts (video)

FORMULA 1

Vettel: Δεν μας τιμώρησαν για τα donuts (video)

FORMULA 1

Μετά τα 25.000€ με τα οποία η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού τιμώρησε τη Red Bull Racing μετά το Grand Prix της Ινδίας, ο Sebastian Vettel αποφάσισε να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του. Μίλησε λοιπόν ο ίδιος με τον πρόεδρο της FIA, Jean Todt επί του θέματος!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Τελικά η παραβίαση του κανονισμού που έφερε τη ποινή δεν αφορούσε στα donuts αλλά στο γεγονός ότι δεν οδήγησα το μονοθέσιο μου στο parc ferme. Είναι ανόητος κανονισμός αλλά στους αγώνες που ακολούθησαν, είχα λόγους να κάνω donuts, τα έκανα και δεν πήραμε άλλο πρόστιμο, άρα όλα καλά. Ξέρουμε πια, πώς να το κάνουμε σωστά», σχολίασε ο Vettel στο περιθώριο των ετήσιων βραβείων του περιοδικού Autosport όπου ανακηρύχθηκε και «οδηγός της χρονιάς».

Ο Γερμανός πανηγύρισε με αυτό τον εκδηλωτικό τρόπο τη κατάκτηση του τέταρτους συνεχόμενου παγκόσμιου τίτλου του στη Formula 1, αμέσως μετά τη νίκη του στο Buddh Circuit στο Νέο Δελχί.

Advertisement
Advertisement

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, μπορείτε να δείτε την απονομή στον Vettel αλλά και την απολαυστική ομιλία του όπου αναφέρεται στο συγκεκριμένο ζήτημα, στις αλλαγές του 2014 αλλά και στη… κλήση αφύπνισης που έλαβε από τον «ισχυρό άνδρα» της Red Bull Racing, Helmut Marko, μετά το Grand Prix Ουγγαρίας.