Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Βαρέθηκε ο Ricciardo

Ελλάδα 1:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βαρέθηκε ο Ricciardo

FORMULA 1

Βαρέθηκε ο Ricciardo

FORMULA 1

Με άδεια χέρια έφυγε από τη Βραζιλία ο Daniel Ricciardo αφού δεν κατάφερε να βρεθεί εντός της βαθμολογούμενης δεκάδας. Ο οδηγός της Infiniti Red Bull Racing κατετάγη ένατος στη μάχη της pole position αλλά λόγω αλλαγής μονάδας ισχύος, εκκίνησε από τη δέκατη ένατη-θέση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Παρά την επιθετική στρατηγική και την αλλαγή ελαστικών από τον τέταρτο μόλις γύρο, δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση. Είδε την καρό σημαία δωδέκατος και εκ των υστέρων προβιβάστηκε στην ενδέκατη θέση λόγω του αποκλεισμού του Felipe Massa.

Μιλώντας για τον αγώνα του Ιντερλάγκος, ο Αυστραλός είπε: «Στους πρώτους γύρους κέρδισα κάποιες θέσεις και μετά ακολουθήσαμε επιθετική στρατηγική. Μπήκα νωρίς για αλλαγή ελαστικών και έβαλα τη μεσαία γόμα αλλά δυστυχώς αυτή δεν άντεξε όσο περιμέναμε. Έπρεπε λοιπόν και πάλι να κάνουμε αγώνα τριών pit stop. Κάποια σημεία του αγώνα ήταν λίγο βαρετά αν και είχα μία όμορφη μάχη με τον Sergio (Perez) για κάποιους γύρους. Χρειάστηκε να τον περάσω δύο φορές κι αυτό μου έφερε ενθουσιασμό για λίγο. Η ποινή που είχα στο grid δεν βοήθησε αλλά ακολουθεί ο αγώνας στο Άμπου Ντάμπι – μία πίστα που πάντα τα πάμε καλά. Την απολαμβάνω κι ελπίζω στον τελευταίο αγώνα της σεζόν να κερδίσουμε βαθμούς».

Advertisement
Advertisement

ricciardo-brazil15-act-a640

O Ricciardo που πέρυσι πήρε τρεις νίκες και έκλεισε τη σεζόν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, φέτος έχει ως καλύτερο πλασάρισμα την δεύτερη θέση στο Grand Prix της Σιγκαπούρης. Ανέβηκε στο βάθρο και στην Ουγγαρία αλλά έχει περιοριστεί στους 84 πόντους (πέρυσι έκλεισε τη σεζόν με 238) και είναι μόλις όγδοος στη βαθμολογία.