Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Ferrari απαγόρευσε το twitter στον Alonso

Ελλάδα 18:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ferrari απαγόρευσε το twitter στον Alonso

FORMULA 1

Η Ferrari απαγόρευσε το twitter στον Alonso

FORMULA 1

Νέο επεισόδιο στις σχέσεις ανάμεσα σε Ferrari και Φερνάντο Αλόνσο, αυτή τη φορά με πεδίο αντιπαράθεσης το… twitter!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μάλιστα αυτή τη φορά δεν βασίζεται σε… ψιθύρους από το Μαρανέλο ή φήμες αλλά δηλώσεις του ίδιου του προέδρου της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετσέμολο, στη κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού της Ιταλίας, Rai Uno.

«Θα του απαγορέψουμε κάποια πράγματα σε σχέση με τη χρήση του Twitter. Παρότι όπως κάθε άλλος, θα μπορεί να γράφει εκεί ότι θέλει για τον εαυτό του, ότι αφορά τη Ferrari, θα επικοινωνείται μόνο από τη Ferrari», τόνισε πριν μερικές ημέρες ο 66χρονος Μοντετσέμολο.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά ενώ έχουν προηγηθεί μέσα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε τη προηγούμενη Κυριακή στη Βραζιλία, αρκετά… τιτιβίσματα κριτικής του Αλόνσο σχετικά με τα επίπεδα απόδοσης της ομάδας του.

Ο Ισπανός που ολοκλήρωσε την αγωνιστική σεζόν του 2013 στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας οδηγών, με μόνο δύο νίκες στο ενεργητικό του, στη Κίνα και στον αγώνα της πατρίδας του, έχει 1.881.797 “ακόλουθους” στο twitter.

Από τη πλευρά της, η Ferrari έχασε στο φινάλε τη μάχη της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα κατασκευαστών από τη Mercedes, αδυνατώντας να καλύψει τη μεταξύ τους διαφορά στο Grand Prix Βραζιλίας.

Advertisement

Βέβαια κατά πόσο η διοίκηση της ιταλικής ομάδας θα πρέπει να ασχολείται και να προβληματίζεται για το πώς διαχειρίζεται ο Αλόνσο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντί να φροντίσει να του παρέχει ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο, είναι ένα άλλο θέμα…

Advertisement