Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Του πάει η Yas Marina

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Του πάει η Yas Marina

FORMULA 1

Του πάει η Yas Marina

FORMULA 1

Όπως και πέρυσι ο Daniel Ricciardo πραγματοποίησε σχεδόν τέλεια εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές του Άμπου Ντάμπι, πράγμα που τον τοποθέτησε στην πέμπτη σειρά της εκκίνησης του τελευταίου αγώνα της χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (SeitanF1)

Μετά την ολοκλήρωση της μάχης στο σιρκουί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο οδηγός της Infiniti Red Bull Racing, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος από το πώς κύλησε η διαδικασία, νομίζω πως τα πήγα πολύ καλά. Βελτιωνόμαστε σε κάθε περίοδο και μέχρι τώρα όλα κυλούν χωρίς προβλήματα. Οι χρόνοι μας ολοένα και βελτιώνονται και αυτό είναι που αποδεικνύει πως όλα πάνε καλά. Κάθε φορά βρίσκεις και ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Πέρυσι, εδώ έκανα μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μου σε κατατακτήριες δοκιμές και φέτος έκανα το ίδιο. Στόχος μου αύριο είναι να κρατήσω πίσω μου τις Williams και να βρω τρόπο να περάσω τον (Sergio) Perez. Ήταν πολύ γρήγορος σήμερα. Ελπίζω να μην έχουν τον ίδιο ρυθμό και στον αγώνα που πιστεύω πως θα έχει ενδιαφέρον. Είναι μία πίστα που μπορείς να κάνεις προσπεράσεις και ειδικά με τη βοήθεια του DRS, μπορείς να το επιχειρήσεις».

ricciardo-abudhabi15-b640tall

Advertisement
Advertisement

Άκρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Αυστραλού οδηγού, ήταν και ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Christian Horner.

«Ο Daniel έκανε φανταστικό γύρο, ίσως έναν από τους καλύτερούς του φέτος, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την πέμπτη θέση στο grid. Ειδικά στον τρίτο τομέα της πίστας, είχε καταιγιστικό ρυθμό, με αποτέλεσμα να κερδίσει ότι έχανε στους πρώτους δύο», είπε ο Horner.