Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τώρα, καταλαβαινόμαστε…

Ελλάδα 5:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τώρα, καταλαβαινόμαστε…

FORMULA 1

Τώρα, καταλαβαινόμαστε…

FORMULA 1

Δύο λέξεις περικλείουν όλο το νόημα της έως τώρα συνεργασίας ανάμεσα στη McLaren και τη Honda. Τουλάχιστον ερμηνεύοντας τα λεγόμενα του αγωνιστικού διευθυντή της βρετανικής ομάδας, Eric Boullier, που μίλησε για τους πρώτους, δύσκολους μήνες της κοινής πορείας των δύο πλευρών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Μετά τους πρώτους τέσσερις αγώνες τις σεζόν, οι Fernando Alonso και Jenson Button δεν έχουν καταφέρει ούτε καν να βαθμολογηθούν. Παρότι στόχος της McLaren είναι να… σπάσει το ρόδι στην Ισπανία, η γενικότερη συνεργασία φέρεται πλέον να έχει αποκτήσεις γερές βάσεις,

«Υπάρχουν πολλές διαφορές στην κουλτούρα μας και νομίζω πως ήταν θέμα του να κατανοήσουμε στη McLaren, τη στρατηγική και τη δέσμευση της Honda, εξασφαλίζοντας εμείς πως θα βρούμε τρόπο να τις εντάξουμε στον δικό μας κόσμο, αντί να περιμένουμε από εκείνους να λειτουργήσουν με το δικό μας τρόπο. Νομίζω πως πλέον όλα γίνονται όπως πρέπει κι αυτό αποδίδει καρπούς. Ένα πράγμα που -για παράδειγμα- έχει ενδιαφέρον, είναι πόσο έχουν βελτιωθεί από το ξεκίνημα της σεζόν οι λειτουργίες μας στην πίστα. Τώρα γίνεται πολύ καλή δουλειά», είπε ο Boullier στο βρετανικό Autosport.

Advertisement
Advertisement

Αυτό μένει να φανεί και στους αγώνες, αρχής γενομένης από τη μάχη της Βαρκελώνης, στις 10 Μαΐου.