Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Todt: Κανονικά το Grand Prix Ρωσίας

Ελλάδα 20:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Todt: Κανονικά το Grand Prix Ρωσίας

FORMULA 1

Todt: Κανονικά το Grand Prix Ρωσίας

FORMULA 1

Η έκρυθμη κατάσταση στην Ουκρανία προκαλεί ανησυχία ενόψει του παρθενικού Grand Prix της Formula 1 επί ρωσικού εδάφους. Ωστόσο ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Jean Todt, παρουσιάζεται καθησυχαστικός.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Παρότι μάλιστα, η αντίστοιχη FIA των δύο τροχών, η FIM, αποφάσισε να ματαιώσει τον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike που ήταν προγραμματισμένος για τις 12 Σεπτεμβρίου στην πίστα της Μόσχας.

«Τουλάχιστον προς το παρόν, δεν έχουμε καμία αλλαγή στο καλεντάρι, η Ρωσία ισχύει κανονικά. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την επιλογή της FIM. Θα μιλήσουμε με τους υπεύθυνους του αγώνα όμως δεν βλέπω κάποιο λόγο γιατί να αλλάξουμε το δικό μας καλεντάρι», είπε ο Todt.

Advertisement
Advertisement

Το παρθενικό ρωσικό Grand Prix της Formula 1 είναι προγραμματισμένο για τις 12 Οκτωβρίου, στο τουριστικό θέρετρο του Σότσι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκύπτει ανάλογη αβεβαιότητα σχετικά με τη διεξαγωγή ενός αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού λόγω πολιτικών διαταραχών καθώς παρόμοια κατάσταση υπήρξε πριν από μερικά χρόνια και στο Μπαχρέιν.