Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τι θα κάνει τώρα ο Massa;

Ελλάδα 10:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα κάνει τώρα ο Massa;

FORMULA 1

Τι θα κάνει τώρα ο Massa;

FORMULA 1

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν πέσει πάνω στον Nico Rosberg που εντελώς αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Formula 1 αμέσως μετά την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος του 2016, όμως δεν μας χαιρέτησε μόνο ο Γερμανός. Το ίδιο έκανε ο Jenson Button αλλά και ο Felipe Massa…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1)

Μετά από 14 σεζόν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, 250 Grand Prix και… παραλίγο τον παγκόσμιο τίτλο του 2008, ο Βραζιλιάνος είπε «αντίο», με την τελευταία του σεζόν στη Williams να μην είναι και από τις καλύτερές του. Ωστόσο, έχει ακόμα πολλά να προσφέρει και δεν σκοπεύει να κάτσει σπίτι του. Αντίθετα, εξετάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές ενόψει 2017, όπου θέλει να έχει πλήρη αγωνιστική εμπλοκή.

«Θέλω να συμμετέχω  σε έναν σημαντικό θεσμό, με πλήρη εμπλοκή, ολόκληρης σεζόν. Δεν έχω πάρει ακόμα την τελική μου απόφαση αλλά έχω επιλογές. Είδα άλλους οδηγούς, όπως ο Michael Schumacher, να διστάζουν να λάβουν μέρος σε κάποια άλλη κατηγορία και αντί αυτού να πειραματίζονται με μοτοσυκλέτες ή άλλα πράγματα. Όμως δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην κάνεις κάτι που σου αρέσει, αν αυτό είναι η οδήγηση», είπε ο Massa στο βρετανικό περιοδικό Autosport.

Advertisement
Advertisement

massa-barca16test1-a640

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, πιθανότερος προορισμός του Βραζιλιάνου είναι η Formula E.