Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θετικό ξεκίνημα για Red Bull

Ελλάδα 20:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θετικό ξεκίνημα για Red Bull

FORMULA 1

Θετικό ξεκίνημα για Red Bull

FORMULA 1

Μπορεί η Red Bull Racing να μην σημείωσε τον καλύτερο χρόνο σε κάποια από τις περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής στον Καναδά, ωστόσο οι Sebastian Vettel και Daniel Ricciardo δήλωναν ικανοποιημένοι από την πρώτη ημέρα δουλειάς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Ήταν κρίμα που έχασα την ευκαιρία να κάνω μερικούς ακόμα γύρους. Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με το κιβώτιο που ευτυχώς λύθηκε και επέστρεψα στην πίστα. Αυτό ενδεχομένως  να μας έβγαλε εκτός ρυθμού σε σχέση με τους υπόλοιπους όμως όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και στο τέλος συμπληρώσαμε ικανοποιητικό αριθμό γύρων. Ακόμα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, οι Mercedes είναι πολύ γρήγορες αλλά γενικά ήταν μία καλή αρχή στο τριήμερο», σχολίασε ο Γερμανός που έκανε συνολικά 54 γύρους στο σιρκουί Gilles Villeneuve σημειώνοντας τον τέταρτο και τον τρίτο χρόνο στο FP1 και το FP2 αντίστιχα.

Όσο για τον Αυστραλό teammate του, όσα έδειχνε το χρονόμετρο αποτελούσαν αίνιγμα.

Advertisement
Advertisement

«Πίσω από το τιμόνι είχα καλή αίσθηση αλλά κοιτώντας τις κατατάξεις και τους χρόνους, έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά να κάνουμε. Έχουμε βρει μία καλή βάση και πρέπει να δουλέψουμε απόψε για να βελτιωθούμε. Απολαμβάνω την οδήγηση εδώ και υπάρχει πολύς κόσμος στις κερκίδες. Φαίνεται πως είμαστε πολύ κοντά με κάποιες άλλες ομάδες, πρέπει λοιπόν να πάρουμε τα μέγιστα από το μονοθέσιό μας αυτό το Σαββατοκύριακο», είπε ο Ricciardo.