Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Υπάρχει ζωή και μετά τη Ferrari

Ελλάδα 21:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υπάρχει ζωή και μετά τη Ferrari

FORMULA 1

Υπάρχει ζωή και μετά τη Ferrari

FORMULA 1

Μετά από οκτώ σεζόν ως επίσημος οδηγός της Ferrari, o Φελίπε Μάσα ολοκληρώνει στο τέλος της σεζόν που διανύουμε τη καριέρα του στο Μαρανέλο. Ωστόσο, όπως δηλώνει ένας άλλος Βραζιλιάνος «πρώην», ο Ρούμπενς Μπαρικέλο, υπάρχει ζωή και μετά τη Σκουντερία! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

«Ήταν δυσάρεστη εξέλιξη και στεναχωριέμαι για τον Φελίπε. Ήμουν εκεί, στη Μόντσα, όπου η φημολογία ήταν έντονη. Δεν ήξερα αν θα εξελισσόταν σε πραγματικότητα ή όχι. Τελικά συνέβη και ξαφνιάστηκα με αυτή την εξέλιξη. Ξέρω όμως καλά πως υπάρχει ζωή και μετά τη Ferrari. Το απέδειξα με τη Brawn GP. Όλα ήταν καλά εκεί, κάποια ακόμα καλύτερα κι από τα χρόνια μου στην ιταλική ομάδα. Μπορεί το να οδηγείς για λογαριασμό της Ferrari να είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που υπάρχει, όταν όμως φεύγεις από εκεί, απελευθερώνεσαι και από την πίεση, έχει περισσότερη ελευθερία στο να μιλάς ελεύθερα», είπε ο 41χρονος πλέον Μπερικέλο στο βραζιλιάνικο TotalRace.

Προς το παρόν ο Μάσα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Formula 1, με τις Lotus και Sauber να παρουσιάζονται ως πιθανοί προορισμοί.