Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θέλει να μείνει στη Williams o Bottas

Ελλάδα 3:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλει να μείνει στη Williams o Bottas

FORMULA 1

Θέλει να μείνει στη Williams o Bottas

FORMULA 1

Μπορεί οι εντυπωσιακές φετινές του εμφανίσεις να έχουν τραβήξει την προσοχή όλων των ομάδων, όμως ο Valtteri Bottas παρουσιάζεται πιστός στην ομάδα της Williams. Ο Φινλανδός θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του και για την αγωνιστική σεζόν του 2015.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η βρετανική ομάδα έχει οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου με τον 25χρονο που είναι στις τάξεις της από το 2012 και αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

«Δεν βλέπω το λόγο να κοιτάξω τι γίνεται σε άλλες ομάδες αυτή τη στιγμή. Όμως είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το 2015, θα το κάνουμε όταν έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις. Πάντως δεν πιστεύω πως φέτος η Williams είναι στην καλύτερη στιγμή της. Η ομάδα έχει κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και μπορεί να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική. Γι’ αυτό θέλω να συνεχίσω εδώ», είπε ο Bottas.

Advertisement
Advertisement

Μετά από μία σεζόν ως δοκιμαστής, ο Φινλανδός έκανε πέρυσι το ντεμπούτο με την ομάδα του Sir Frank Williams. Είχε μόλις δύο εγκαταλείψεις αλλά η δυναμικότητα της FW35 του επέτρεψε να βρεθεί μόλις μία φορά στους βαθμούς.

Φέτος έχει εγκαταλείψει μόνο στο Μονακό και στους υπόλοιπους 11 αγώνες είναι σταθερά σε βαθμολογούμενες θέσεις! Ανέβηκε στο βάθρο στο Σίλβερστοουν, το Χόκενχαϊμ και το Σπα και είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 110 πόντους στο ενεργητικό του.