Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Pirelli: Χρειάζονται αλλαγές!

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Pirelli: Χρειάζονται αλλαγές!

FORMULA 1

Pirelli: Χρειάζονται αλλαγές!

FORMULA 1

Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με προμηθευτή ελαστικών για το 2014 και η Pirelli τονίζει πως για να συνεχίσει είναι απαραίτητο να γίνουν αλλαγές στους κανονισμούς ώστε να μπορεί να κάνει δοκιμές. ΤΟΥ Τ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Η Ιταλική εταιρεία κατασκευής ελαστικών βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση φέτος καθότι δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει δοκιμές ελαστικών με μονοθέσια του 2013.

Μιλώντας σχετικά ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Πωλ Χέμπερι τόνισε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία ένδειξη για τα μεγέθη των μονοθεσίων του 2014. Απ’ την άλλη σε δυο μήνες πρέπει να έχουμε έτοιμα τα ελαστικά του 2014. Προφανώς οι ομάδες δεν ασχολούνται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς και τι ανάγκες έχουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τεστ και πριν τις δοκιμές στο Σίλβερστον είχαμε μόνο μια ευκαιρία δοκιμής με σύγχρονο μονοθέσιο. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να βρεθούμε ξανά σε δύσκολη κατάσταση.  Αν δε θέλουν να προβούν σε αλλαγές θα πρέπει να βρουν κάποιον άλλο συνεργάτη. Εμείς θέλουμε να μείνουμε αλλά πρέπει να γίνουν οι αλλαγές. Όλο μιλάμε γι’ αυτές τώρα πρέπει να γίνουν».

Αναφερόμενος στον ανταγωνισμό ανάμεσα στις ομάδες ο Χέμπερι αποσαφήνισε: «Όταν συνεργαζόμαστε με μια ομάδα – όποια και αν είναι αυτή – το επίπεδο είναι υψηλότατο. Όταν προσπαθούμε να κάνουμε κάτι με όλες μαζί αμέσως υπάρχει κόντρα. Διαδραματίζονται πολλά ταυτόχρονα στο παρασκήνιο και ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές άμεσα ώστε να μην βρεθούμε ξανά σε τέτοια κατάσταση».

Advertisement
Advertisement