Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τα βάζει με τον Vettel ο Dennis

Ελλάδα 23:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα βάζει με τον Vettel ο Dennis

FORMULA 1

Τα βάζει με τον Vettel ο Dennis

FORMULA 1

Ο Ron Dennis είναι γνωστός για τον αυστηρό του χαρακτήρα και το απέδειξε ξανά με τις δηλώσεις του. Αποδέκτης της έντονης κριτικής του, είναι αυτή τη φορά ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Sebastian Vettel. Αφορμή, τα σχόλια του για τον ήχο των κινητήρων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μετά το Grand Prix της Μαλαισίας ο Γερμανός ρωτήθηκε σχετικά από εκπροσώπους των ΜΜΕ και δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει με τη λέξη «σκατά». Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από συναθλητές του όπως ο Jenson Button, όσο και «μεγάλα κεφάλια» άλλων ομάδων.

Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται ο Dennis που φέτος έχει επιστρέψει σε ηγετικό ρόλο στη McLaren. Ο 66χρονος είχε στη Guardian: «Το να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής απαιτεί να προσεγγίζεις τα πάντα με τον δέοντα σεβασμό. Ακόμα κι αν δεν σταθούμε στο λεξιλόγιο, η τοποθέτηση αυτή  είναι ανάρμοστη. Θα έπρεπε να σκεφτεί πως είχε μία περίοδο κυριαρχίας και το γεγονός ότι τον έχει τρομάξει η Mercedes Benz με τις έως τώρα εμφανίσεις της, δεν του δίνει το δικαίωμα να μη σέβεται όσα του επιβάλλει ο ρόλος ενός παγκόσμιου πρωταθλητή να σεβαστεί».

Advertisement
Advertisement

Πάντως όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Jean Todt, όλες οι ομάδες συμφώνησαν σε έκτακτη σύσκεψη στο περιθώριο του GP του Μπαχρέιν, να αναζητηθεί άμεσα τρόπος να αυξηθεί η ένταση των Turbo V6 1.6 lt κινητήρων.