Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τα… βάσανα του Ricciardo!

Ελλάδα 8:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα… βάσανα του Ricciardo!

FORMULA 1

Τα… βάσανα του Ricciardo!

FORMULA 1

Πολλοί ξαφνιάστηκαν όταν ο Daniel Ricciardo αποφάσισε να αφήσει τη Red Bull Racing για λογαριασμό της εργοστασιακής ομάδας της Renault.

Advertisement
Advertisement

Ο Αυστραλός πόνταρε στη γαλλική ομάδα κοιτώντας μακροπρόθεσμα, ήξερε όμως πως αφήνοντας μία ομάδα που είναι σταθερά στο Top3 εδώ και μία δεκαετία, δεν θα απολάμβανε τα ίδια επίπεδα ανταγωνιστικότητας σε μία ομάδα που ναι μεν ακολουθεί ανοδική πορεία την τελευταία τριετία αλλά ήταν ξεκάθαρα μακριά σε απόδοση.

«Ήξερα πως θα πάρει χρόνο. Όμως βαθιά στην καρδιά μου, ήλπιζα να μπω στο αυτοκίνητο και ο πρώτος γύρος να είναι γλυκός, να ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Το να κάνω λοιπόν ένα βήμα προς τα πίσω σε ότι αφορά στο κράτημα και τη συμπεριφορά του μονοθεσίου, αφού δεν είναι μυστικό πως δεν έχουμε το ρυθμό του μονοθεσίου που είχα πέρυσι, δεν είναι ότι καλύτερο. Χρειάζεται λοιπόν υπομονή και πειθαρχεία», είπε ο Ricciardo στο Motorsport Week.

Advertisement
Advertisement

Πάντως ο πρώτος καρπός αυτής της υπομονής ήρθε ήδη αφού μετά τις εγκαταλείψεις στα Grand Prix Αυστραλίας και Μπαχρέιν, ο Αυστραλός κατέκτησε τους πρώτους φετινούς του βαθμούς στον αγώνα της Σαγκάης.