Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Συζητήσεις για Grand Prix στο Μαϊάμι

Ελλάδα 3:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συζητήσεις για Grand Prix στο Μαϊάμι

FORMULA 1

Συζητήσεις για Grand Prix στο Μαϊάμι

FORMULA 1

Είναι σαφές πως υπό την ιδιοκτησία της Liberty Media η Formula 1 κοιτά όλο και περισσότερο προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Κι απ’ ότι φαίνεται η λίστα των υποψήφιων προορισμών για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι μακροσκελής!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Εκτός από τις εύλογες επιλογές της Νέας Υόρκης αλλά και του Λας Βέγκας που έχει άλλωστε φιλοξενήσει Grand Prix και στο παρελθόν, υπάρχει και το σενάριο που θέλει την F1 να «τρέχει» στο Μαϊάμι.

Ο επικεφαλής της McLaren F1 Team, Zak Brown, επιβεβαίωσε πως υπάρχουν εκτεταμένες συζητήσεις σχετικά με την οργάνωση ενός road show, ανάλογου εκείνου που έγινε πέρυσι στους δρόμους του Λονδίνου. Και πως αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει απλά την αρχή…

Advertisement
Advertisement

«Θα εκπλαγώ αν καταφέρουμε να έχουμε εκδήλωση εκεί την επόμενη χρονιά, καθώς θα πρέπει να στηθούν οι απαραίτητες εγκαταστάσεις. Όμως θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει προπομπό ενός ακόμα αγώνα στη Βόρεια Αμερική. Υπάρχουν πολύ ενεργές συζητήσεις σχετικά με το Μαϊάμι», είπε ο Brown.

zak-brown-can17-a640
Πάντως η πόλη των ΗΠΑ είχε φιλοξενήσει ένα γύρο της σεζόν 2014-2015 για το πρωτάθλημα της Formula E, απ’ όπου και η φωτογραφία των cheer leaders.

Βέβαια με τα σημερινά δεδομένα, σε ενδεχόμενο Grand Prix δεν θα είχαμε ούτε cheer leaders, ούτε grid girls.