Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στο περίμενε οι Bianchi και Chilton

Ελλάδα 1:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο περίμενε οι Bianchi και Chilton

FORMULA 1

Στο περίμενε οι Bianchi και Chilton

FORMULA 1

Δεν βιάζεται να αποφασίσει για τη σύνθεση της για την αγωνιστική σεζόν του 2015 η ομάδα της Marussia. Σύμφωνα με τον αγωνιστικό της διευθυντή, Graeme Lowdon, το οδηγικό δίδυμο της επόμενης χρονιάς δεν θα οριστικοποιηθεί πριν τον προσεχή Δεκέμβριο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Οι Jules Bianchi και Max Chilton αποτελούν το πρώτο οδηγικό δίδυμο στη σύντομη ιστορία της ομάδας που διατηρήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Λογικά στη Marussia θα ήθελαν να τους δώσουν και τρίτη αλλά προφανώς είναι πολύ οι παράγοντες που θα επηρεάσουν την τελική έκβαση των πραγμάτων.

Κάνουν και οι δύο πολύ καλή δουλειά. Έχουμε καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα, οι οδηγοί μας πιέζουν ο ένας τον άλλο με υγιή τρόπο, μόνο στον Καναδά υπήρξε μεταξύ τους σύγκρουση, νομίζω λοιπόν πως για εμάς αποδίδει το γεγονός ότι διατηρήσαμε τους ίδιους οδηγούς. Αμφότεροι ακόμα μαθαίνουν και τ’ ότι έχουν μία σταθερή πλατφόρμα θεωρώ πως τους έχει βοηθήσει να βελτιωθούν“, είπε ο Lowdon στο Crash.net.

Advertisement
Advertisement

Όπως είπαμε, η Marussia θα ήθελε να διατηρήσει και τους δύο στη σύνθεση της. Στην περίπτωση του Bianchi αυτό ίσως να μην είναι τόσο εύκολο καθώς ο Γάλλος ανήκει στη Ferrari, χαρίζοντας στην ομάδα τους πρώτους βαθμούς στην Ιστορία της (με την 9η θέση στο Μονακό) απέδειξε την αξία του και δεν αποκλείεται το 2015 να τον δούμε σε πιο ανταγωνιστική ομάδα.

Ανέβασε φέτος τις “μετοχές” του ο Jules Bianchi

Από την άλλη, ο Chilton αποτελεί πολύτιμο… συνεργάτη λόγω των χορηγιών που τον συνοδεύουν και η παρουσία του εντός πίστας κρίνεται αξιοπρεπής, αφού έχει στο ενεργητικό του δύο 13ες θέσεις.