Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στις 14/4 η εκδίκαση της έφεσης της Red Bull!

Ελλάδα 22:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στις 14/4 η εκδίκαση της έφεσης της Red Bull!

FORMULA 1

Στις 14/4 η εκδίκαση της έφεσης της Red Bull!

FORMULA 1

Η Διεθνής Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, ανακοίνωσε την απόφασή της να κάνει δεκτή την έφεση της Red Bull για το μηδενισμό του Daniel Ricciardo στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Όπως ίσως γνωρίζετε ο Αυστραλός πιλότος τερμάτισε 2ος και το πανηγύρισε δεόντως, μπροστά στους συμπατριώτες του την προηγούμενη Κυριακή στο Άλμπερτ Παρκ. Προτού όμως σβήσουν τα φώτα και στεγνώσει η σαμπάνια οι αγωνοδίκες τον μηδένισαν γιατί είχαν ενδείξεις πως η στιγμιαία κατανάλωση της μονάδας ισχύος της Renault στο μονοθέσιο του ξεπερνούσε τα 100kg/hr.

Η Red Bull εξέφρασε αμέσως την πεποίθησή της ότι ο αισθητήρας δυσλειτουργούσε και προχώρησε σε έφεση για να βρει το δίκιο της. Η πρόθεση ανακοινώθηκε το ίδιο βράδυ, η έφεση κατατέθηκε επίσημα χτες και σήμερα ανακοινώθηκε πως η Ολομέλεια της FIA θα συνέλθει για ν’ αποφανθεί οριστικά επί του θέματος τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου λίγες μέρες πριν το Κινέζικο GP που είναι προγραμματισμένο για το Πάσχα (20/4).

Advertisement
Advertisement

Ένα μεγάλο θέμα είναι πως θα αντιδράσει η Red Bull αν στους δυο αγώνες που μεσολαβούν σε Μαλαισία (30/3) και Μπαχρέιν (6/4) επαναληφθεί το ίδιο σενάριο. Θυμίζουμε πως στην Αυστραλία η ομάδα έλαβε επανειλημμένα προειδοποιήσεις από τους αγωνοδίκες κατά τη διάρκεια του αγώνα για τις τιμές στιγμιαίας κατανάλωσης στο μονοθέσιο του Ricciardo τις οποίες αγνόησε θεωρώντας πως δεν απηχούν στην πραγματικότητα.