Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στη McLaren βλέπουν εμφανή βελτίωση

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη McLaren βλέπουν εμφανή βελτίωση

FORMULA 1

Στη McLaren βλέπουν εμφανή βελτίωση

FORMULA 1

Μπορεί μετά τις τρεις σεζόν άκαρπης συνεργασίας με τη Honda, το 2018 να ήταν εξίσου δύσκολο για τη McLaren παρότι χρησιμοποιούσε υβριδικές μηχανές της Renault, όμως φέτος φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Advertisement
Advertisement

Παρά το πολύ νεανικό οδηγικό δίδυμο, η βρετανική ομάδα δείχνει να έχει κάνει ξεκάθαρο βήμα προς τα εμπρός. Είναι όμως αυτό αρκετό για να πλησιάσει τις τρεις πρώτες ομάδες; Την απάντηση δίνει ο CEO της McLaren, Zak Brown.

«Νομίζω πως είναι λίγο αισιόδοξο αυτό. Όμως η εμφάνισή μας στο Μπαχρέιν αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη. Εξακολουθούμε να νιώθουμε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά από το Top3 όμως νιώθουμε επίσης πως έχουμε κάνει σημαντικό βήμα βελτίωσης. Βέβαια στο μέσο της κατάταξης οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Σχεδόν τίποτα δεν χωρίζει τον τέταρτο από τον ένατο. Πιστεύω πως θα υπάρχουν αγώνες που θα είμαστε η τέταρτη/πέμπτη καλύτερη ομάδα και άλλοι αγώνες που θα είμαστε η όγδοη/ένατη. Πρέπει όλοι στην ομάδα να αποδίδουν καλά. Μέχρι στιγμής είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τους Carlos (Sainz) και Lando (Norris)», είπε ο Brown στο Motorsport.com.

Advertisement
Advertisement

Μετά τους πρώτους τρεις αγώνες της σεζόν, σε Αυστραλία, Μπαχρέιν και Κίνα, η McLaren είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, με οκτώ πόντους στο ενεργητικό της. Όλοι ήρθαν από τον Βρετανό, χάρη στην έκτη θέση στο Grand Prix του Σακχίρ.