Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στάζει μέλι για Ricciardo o Webber

Ελλάδα 11:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στάζει μέλι για Ricciardo o Webber

FORMULA 1

Στάζει μέλι για Ricciardo o Webber

FORMULA 1

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τον αντικαταστάτη του στην ομάδα Formula 1 της Red Bull Racing o Mark Webber. Εύλογα, καθώς με τις φετινές του εμφανίσεις ο Daniel Ricciardo αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη σε μία χρονιά μεγάλων αλλαγών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Οι σταθερά καλές του εμφανίσεις, είχαν ως κορύφωση τη σπουδαία νίκη της περασμένης Κυριακής, στο σιρκουί Gilles Villeneuve του Μόντρεαλ. Μία νίκη γιόρτασε τόσο ο 24χρονος όσο και οι συμπατριώτες του – ανάμεσά τους και ο Webber.

«Για να είμαι ειλικρινής, απολαμβάνω την αλλαγή κεφαλαίου στην καριέρα μου αλλά έχω παρακολουθήσει κάποιους αγώνες. Είδα την εκκίνηση του Grand Prix Καναδά και φάνηκε πως ο αγώνας δεν θα έχει ενδιαφέρον. Όμως μετά οι Mercedes αντιμετώπισαν προβλήματα. Για τον Daniel, η κατάκτηση της πρώτης νίκης ήταν κάτι απίστευτο. Δεν έχει κάνει ούτε ένα λάθος όλη τη χρονιά. Έχουν υπάρξει αλλαγές κανονισμών, βροχή στις κατατακτήριες, έχουν γίνει τα πάντα αλλά δεν έχει πτοηθεί. Η κατάκτηση της πρώτης νίκης, αποτελεί σημαντικό βήμα για εκείνον», είπε ο Webber στο NBC Sport.

Advertisement
Advertisement

O37χρονος πλέον αγωνίζεται σε αγώνες αντοχής και συγκεκριμένα αυτό το Σαββατοκύριακο, δοκιμάζεται στον θρυλικό 24ωρο αγώνα του Μαν. Ο Webber αποτελεί μέλος της αγωνιστικής ομάδας της Porsche, που επέστρεψε φέτος στη μάχη της κατηγορίας LMP1.