Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σημάδια κόπωσης από Vettel

Ελλάδα 6:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σημάδια κόπωσης από Vettel

FORMULA 1

Σημάδια κόπωσης από Vettel

FORMULA 1

Δηλώσεις… πολλαπλών ερμηνειών έκανε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel. Παρότι επιβεβαίωσε την πίστη του στη Red Bull Racing, άφησε διάπλατα ανοιχτό το τι θα κάνει στο μέλλον του, αναφέροντας ακόμα και πιθανή πρόωρη αποχώρηση. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

«Ίσως να μην οδηγώ σε πέντε χρόνια διότι έχω κουραστεί. Ίσως σε πέντε χρόνια να είμαι σε κάποια άλλη ομάδα αναζητώντας μία διαφορετική πρόκληση. Όλοι εξελίσσονται με τη πορεία των χρόνων και οι προτεραιότητες αλλάζουν. Αυτή τη στιγμή όμως νιώθω πολύ άνετα στη Red Bull και δεν μπορώ να φανταστώ το να πηγαίνω κάπου αλλού. Το μονοθέσιό μας είναι γρήγορο, η ομάδα είναι καλή. Δεν βλέπω κανένα λόγω να φύγω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνω και για πάντα», τόνισε ο 25χρονος από το Χεπένχαϊμ μιλώντας στο Motorsport-Total.

Έχοντας βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε Μαλαισία και Μπαχρέιν και με χειρότερο αποτέλεσμά του φέτος την τέταρτη (!) θέση στην Κίνα και την Ισπανία, ο Γερμανός προηγείται στη βαθμολογία με 107 πόντους.
[nggallery id=2131]