Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σιγή από Williams για Bottas

Ελλάδα 2:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σιγή από Williams για Bottas

FORMULA 1

Σιγή από Williams για Bottas

FORMULA 1

Μπορεί η πιάτσα να βουίζει για την επιθυμία της Mercedes να στρατολογήσει τον Valtteri Bottas ώστε να καλύψει έτσι το κενό που άφησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Nico Rosberg, ωστόσο η ομάδα του Φινλανδού, η Williams, ακόμα δεν ανοίγει τα χαρτιά της.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1)

Σας αναφέραμε χθες την πρώτη τοποθέτηση εκπροσώπου της που έλεγε πως έχει ανακοινώσει το δίδυμο της για τη σεζόν του 2017 όμως είναι σαφές πως παρασκηνιακά έχουμε πολλές εξελίξεις. Δεδομένης της σχέσης του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, τόσο με την ιστορική ομάδα όσο και με τον Bottas, είναι σαφές πως μπορούν να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια.

Για παράδειγμα, το να πάρει η Williams δωρεάν τον Pascal Wehrlein και ταυτόχρονα να χαίρει έκπτωσης της τάξης των 10 εκατομμυρίων λιρών στο κόστος παροχής μονάδων ισχύος από τους Γερμανούς, φαντάζει δελεαστικό. Κι όμως η αρχική απάντηση ήταν όχι, αναμένουμε τη δεύτερη προσφορά.

Advertisement
Advertisement

Για την ομάδα του Sir Frank, το να εμπιστευτεί τις τύχες της στον περιορισμένης εμπειρίας 22χρονο Wehrlein που η μοναδική του αγωνιστική εμπειρία στην F1 είναι με την ανίσχυρη Manor καθώς και τον 18χρονο Lance Stroll που θα κάνει του χρόνου το ντεμπούτο του, κρύβει κινδύνους. Άρα το σκέφτονται διπλά μετά από μία σεζόν όπου έπεσαν από την 3η θέση στην κατάταξη κατασκευαστών, μόλις στην 5η.

GP-USA16-williams-garage-a640

Ακόμα και αν υπολογίσουμε και τη επικείμενη μετακίνηση του τεχνικού διευθυντή της Mercedes, Paddy Lowe, στη Williiams, που λογικά λειαίνει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις των δύο ομάδων, παραμένει ένα σημαντικό εμπόδιο. Αυτό είναι οι χορηγοί και κυρίως η Martini, που δεν θέλει η ομάδα της να έχει δύο οδηγούς κάτω των 22 ετών.