Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μαθαίνει από τον Vettel o Ricciardo

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μαθαίνει από τον Vettel o Ricciardo

FORMULA 1

Μαθαίνει από τον Vettel o Ricciardo

FORMULA 1

Τα θετικά στοιχεία της συνύπαρξης στην ίδια ομάδα με έναν τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή καρπώνεται ήδη ο Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός μιλάει για την έως τώρα κοινή του παρουσία με τον Sebastian Vettel στη Red Bull Racing.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Όταν βρίσκεσαι κοντά του στην πίστα ή στις συσκέψεις της τεχνικής ομάδας, όταν απλά ακούς τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί με τα μέλη της, παίρνεις μαθήματα. Εύλογα, θα μάθω πολλά από εκείνον και τον τρόπο δουλειάς του. Είναι σαφές δεν πρόκειται να μου αναλύει τα ιδανικά περάσματα από μία στροφή, αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαστε όλοι οι οδηγοί της F1 ικανοί. Όμως και μόνο το να είμαι δίπλα του αυτή την περίοδο, με έχει ήδη βοηθήσει πολύ», είπε ο Ricciardo στο AAP.

Ο Αυστραλός κάνει φέτος το μεγάλο βήμα, με την «προαγωγή» στη Red Bull Racing μετά από δύο σεζόν ως επίσημος οδηγός της «μικρής αδερφής», Scuderia Toro Rosso. Ο 24χρονος από το Περθ, αντικαθιστά στην αυστριακή ομάδα τον συμπατριώτη του, Mark Webber, που πλέον μάχεται στο WEC με την Porsche και ευελπιστεί, να έχει καλύτερη σχέση με τον Vettel απ’ ότι ο 37χρονος.

Advertisement
Advertisement