Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ricciardo: Είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα

Ελλάδα 23:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ricciardo: Είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα

FORMULA 1

Ricciardo: Είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα

FORMULA 1

O πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας της σεζόν είχε παρόμοια κατάληξη με εκείνους που προηγήθηκαν, αφού οι Mercedes έκαναν το 1-2. Ωστόσο, η Infiniti Red Bull Racing έχει πλέον εδραιωθεί ως «δεύτερη δύναμη», με τους οδηγούς της να τερματίζουν στις θέσεις 3 και 4.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στο βάθρο, για πρώτη φορά (σ.σ. εξαιρούμε την Αυστραλία όπου μηδενίστηκε) βρέθηκε ο Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός έχασε μία θέση στην εκκίνηση από τον Valltteri Bottas της Williams, την οποία κατάφερε να ανακτήσει στην πορεία και να τερματίσει, όπως εκκίνησε άλλωστε, τρίτος.

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Ξέραμε πως δεν μπορούσαμε να πιάσουμε τις Mercedes, περιμέναμε όμως να έχουμε καλύτερο ρυθμό από τους υπόλοιπους. Είναι ωραίο να βρίσκεσαι στο βάθρο, ένιωθα λίγο περίεργα για να είμαι ειλικρινής αλλά είμαι σίγουρος πως με τον καιρό θα νιώθω πιο άνετα εκεί πάνω! Ειδικά με την αναρρίχηση του Sebastian στην τέταρτη θέση, αποδείξαμε σήμερα πως είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα. Ίσως στο Μονακό να μάχομαι μαζί του για το μία θέση στο βάθρο, θα δούμε. Λογικά θα τα πάμε καλά εκεί και ελπίζω να είμαστε και λίγο πιο κοντά στις Mercedes. Θα έχει ενδιαφέρον και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους πιάσουμε», είπε ο 24χρονος από το Περθ.

Advertisement
Advertisement