Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απορρίφθηκε με… SMS ο Hulkenberg

Ελλάδα 0:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απορρίφθηκε με… SMS ο Hulkenberg

FORMULA 1

Απορρίφθηκε με… SMS ο Hulkenberg

FORMULA 1

Με άκομψο τρόπο έβαλε η Ferrari τέλος στις διαπραγματεύσεις της με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ για τη θέση επίσημου οδηγού για το 2014. Οι Ιταλοί επέλεξαν τελικά τον Κίμι Ράικονεν, εξέλιξη για την οποία ενημέρωσαν τον Γερμανό μέσω SMS! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Βέρνερ Χάινζ, μάνατζερ του Χούλκενμπεργκ. Ο Γερμανός αποκάλυψε πως οι δύο πλευρές βρίσκονταν καιρό σε συζητήσεις, είχαν μάλιστα ξοδέψει οκτώ εβδομάδες προετοιμάζοντας το συμβόλαιο συνεργασίας! Ωστόσο, η Ferrari έκανε πίσω την τελευταία στιγμή και η ενημέρωση ήρθε μέσω γραπτού μηνύματος από τον επικεφαλής της Scuderia, Στέφανο Ντομενικάλι, προς τον Χάινζ.

«Μετά από δύο μήνες διαπραγματεύσεων, περίμενα τουλάχιστον ένα επεξηγηματικό τηλεφώνημα», είπε ο μάνατζερ του Χούλκενμπεργκ στο γερμανικό AMuS.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως το μόνο που χώριζε τον πελάτη του από τη θέση που άδειασε από την αποχώρηση του Φελίπε Μάσα, ήταν η υπογραφή του προέδρου της Ferrari Λούκα ντι Μοντετσέμολο. Τώρα ο Χούλκενμπεργκ εξετάζει εναλλακτικές λύσεις και όλα δείχνουν πως θα αντικαταστήσει τον Κίμι Ράικονεν στη Lotus.

Advertisement
Advertisement