Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ψάχνει ισορροπία ο Vettel

Ελλάδα 1:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ψάχνει ισορροπία ο Vettel

FORMULA 1

Ψάχνει ισορροπία ο Vettel

FORMULA 1

Μετά τις εμφανίσεις της Ferrari στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης οι προσδοκίες ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2017 ανέβηκαν στα ύψη. Όμως στην πρώτη πράξη του εναρκτήριου αγώνα της σεζόν, τις ελεύθερες δηλαδή δοκιμές του Grand Prix Αυστραλίας, τα πράγμα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Η SF70H που είχε τον πρώτο λόγο στο 8ήμερο της πρωτεύουσας της Καταλονίας, ήταν μισό και πλέον δευτερόλεπτο από τους καλύτερους χρόνους της Mercedes που ήρθαν διά χειρός Lewis Hamilton (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Μπορεί η Ferrari να έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, ωθώντας πολλούς να τη χρίσουν φαβορί για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017, ωστόσο η πρώτη ημέρα δράση στην Αυστραλία τη βρήκε πάλι πίσω από τη Mercedes. Ο Lewis Hamilton έκανε το δύο στα δύο και τα κόκκινα μονοθέσια δεν πλησίασαν πιο κοντά από το μισό δευτερόλεπτο.

Advertisement
Advertisement

Και ο Sebastian Vettel, εξήγησε το γιατί: «Η ισορροπία του μονοθεσίου δεν ήταν αυτή που ήθελα, μπορούμε να κάνουμε σημαντικό βήμα προς τα εμπρός σε αυτόν τον τομέα. Γενικά το πρωί δεν κύλησε καλά για εμάς, είχαμε πολλά μικροπροβλήματα. Όμως η ομάδα τα πάει καλά και έχουμε πολλά που μπορούμε να βελτιώσουμε. Η ισορροπία του μονοθεσίου είναι το ένα από αυτά αλλά είμαι σίγουρος πως μπορούμε να βρούμε λύση μέχρι αύριο».

Το… αύριο, περιλαμβάνει την τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Άλμπερτ Παρκ, πριν τη μάχη της Pole Position που θα διεξαχθεί στις 8 το πρωί ώρα Ελλάδας.

vettel-aus17-b640