Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πρόταση από Mercedes σε Rossi και Ogier

Ελλάδα 18:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόταση από Mercedes σε Rossi και Ogier

FORMULA 1

Πρόταση από Mercedes σε Rossi και Ogier

FORMULA 1

Μπορεί η Mercedes F1 να αναζητά ακόμα τον παρτενέρ του Lewis Hamilton για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 ωστόσο πρέπει να το παραδεχθούμε από νωρίς – αυτό το άρθρο δεν έχει καμία σχέση με τον επίδοξο αντικαταστάτη του Nico Rosberg.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/Seitanf1)

Αφορά την πρόθεση της γερμανικής ομάδας να δώσει στον αστέρα του MotoGP, Valentino Rossi, και τον μόνιμο πια πρωταθλητή του WRC, Sebastien Ogier. Βλέπετε μάλλον γλυκάθηκαν στη Mercedes από την προβολή που πήρε το πρόσφατο τεστ ενός άλλου οδηγού της κορυφαίας κατηγορίας στους δύο τροχούς, του Jorge Lorenzo (διαβάστε περισσότερα και δείτε σχετικό βίντεο, πατώντας εδώ).

Τα παραπάνω αποτελούν σκέψεις του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της εταιρείας με έδρα στη Στουτγάρδη, τον Toto Wolff. Ο Αυστριακός είπε στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport: «Η Formula 1 δεν είναι μόνο νίκες, είναι και διασκέδαση. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσουμε τις ικανότητές τους, πίσω από το τιμόνι των μονοθεσίων μας».

Advertisement
Advertisement

rossi_ferrari640

Ο Rossi έχει πάρει… γερές γεύσεις από Formula 1, καθώς έχει πραγματοποιήσει αρκετά τεστ με τη Ferrari. Μάλιστα δύο από αυτά, περιελάμβαναν πλήρες πρόγραμμα, με περισσότερους από 100 γύρους έκαστο. Από την άλλη, το μοναδικό μονοθέσιο που έχει οδηγήσει ο Ogier, είναι αυτό της γαλλικής F4.