Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Που υπερτερεί του Hamilton o Vettel;

Ελλάδα 4:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που υπερτερεί του Hamilton o Vettel;

FORMULA 1

Που υπερτερεί του Hamilton o Vettel;

FORMULA 1

Μπορεί οι αριθμοί να φέρνουν τον Lewis Hamilton μπροστά από τον Sebastian Vettel, ωστόσο ένας πάλαι ποτέ αντίπαλός τους, που έχει κερδίσει και τους δύο, σημειώνει που υπερτερεί ο Γερμανός έναντι του Βρετανού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Την απάντηση στο ερώτημα του τίτλου δίνει ο Nico Rosberg, ο τελευταίος οδηγός που επικράτησε του Hamilton, κατακτώντας τον παγκόσμιο τίτλο του 2016, πριν αποφασίσει να αποχωρήσει αιφνιδίως από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Ο Vettel υπερτερεί σε ότι αφορά στην αφοσίωση στη δουλειά του. Δουλεύει στενά με τους μηχανικούς του. Κι αυτή είναι μία αφοσίωση που ο Hamilton δεν έχει. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη φέτος με τον Vettel αλλά είναι ένα σπορ και ενώ όλα μπορεί να πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, χρειάζεται μόνο ένα λάθος για να σε επηρεάσει, να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου κι όλα να πάνε στραβά. Το ίδιο συνέβη με εμένα και τον Lewis το 2015. Σε ότι είχε να κάνει με τον Lewis, έπρεπε να αλλάξω τη προσέγγισή μου, αποφάσισα πως έπρεπε να είμαι εγώ εκείνος που θα έδειχνε το δρόμο. Ο Lewis πάντα θέλει να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες, όμως εγώ πήρα τον έλεγχο και τελικά πήρα και τον τίτλο την επόμενη χρονιά», είπε ο Γερμανός στο Autosprint.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια ο 33χρονος αναφέρθηκε και στην εσωτερική μάχη της Ferrari την προσεχή σεζόν. Και «προειδοποίησε» τον Vettel για την «απειλή» που ακούει στο όνομα Charles Leclerc.

«Ο Vettel πρέπει να προσέξει γιατί ο Leclerc είναι πολύ ικανός και δεν θα υπάρχει πια η ζώνη ασφαλείας που υπήρχε με τον Raikkonen. Τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, άρα ο Seb πρέπει να είναι τέλειος αν θέλει να επικρατήσει», τόνισε ο Rosberg.