Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πότε θα αποκαλυφθεί η νέα Ferrari;

Ελλάδα 23:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα αποκαλυφθεί η νέα Ferrari;

FORMULA 1

Πότε θα αποκαλυφθεί η νέα Ferrari;

FORMULA 1

Η Scuderia Ferrari έγινε η πρώτη ομάδα που αποκάλυψε την ημερομηνία αποκαλυπτηρίων του μονοθεσίου με το οποίο θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2019!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Gestione Sportiva, Maurizio Arrivabene, στο πλαίσιο των βραβείων Caschi D’ oro του Autosprint που έγιναν στο Μιλάνο, η 670 όπως είναι προς το παρόν το κωδικό της όνομα, θα μας συστηθεί στις 15 Φεβρουαρίου.

Δηλαδή τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του πρώτου χειμερινού τεστ εξέλιξης που θα διεξαχθεί 18 με 21 Φεβρουαρίου στην πίστα της Καταλούνια στην Ισπανία.

Advertisement
Advertisement

Η ανακοίνωση ήρθε σχετικά νωρίς κι αυτό διότι φέτος η Ferrari δεν θα πραγματοποιήσει το ετήσιο παραδοσιακό γεύμα για τους εκπροσώπους του Τύπου.

«Η ομάδα μας, με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Mattia Binotto, δουλεύει εδώ και μήνες πάνω στο μονοθέσιο της επόμενης σεζόν. Οι κινητήρες μας ήδη δουλεύουν πάνω στον πάγκο δοκιμών και έχει ξεκινήσει η παραγωγή μερών του σασί. Ακόμα είναι νωρίς για να δώσουμε μία γενική εικόνα σχετικά με το νέο μας μονοθέσιο. Κάνουμε προσομοιώσεις, δουλεύουμε πολύ στον προσομοιωτή αλλά το πραγματικό τεστ θα είναι στην πίστα. Τότε αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου, βλέπεις τη δουλειά έχεις κάνει, συγκρίνεις τα δεδομένα που έχεις συλλέξει το χειμώνα και φυσικά, έρχεσαι σε άμεση σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Έχουμε κάποια στοιχεία από τη δουλειά στον προσομοιωτή αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για απόδοση», είπε ο Arrivabene.

Advertisement

Μαζί του στη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν το νέο μέλος της Scuderia, o Charles Leclerc.